Raamstickers

Prijs op aanvraag

Raamstickers zijn een goeie manier om tijdelijke acties of aankondigingen onder de aandacht te brengen. De stickers worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, fullcolour prints en in diverse vormen en maten. Met raamstickers breng je bijvoorbeeld jouw etalage tot leven en bovendien kan een raamsticker ook worden ingezet om ongewenste inkijk tegen te gaan of om verkleuring van producten in jouw etalage te voorkomen. Vraag online een offerte aan voor raamstickers via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Raamstickers met eigen ontwerp bestellen

Ben je op zoek naar op maat gemaakte raamstickers? Vraag online een offerte aan via de webshop van DVC. Voor een exclusieve uitstraling van jouw winkelpand, kantoor of bedrijf! De stickers zijn ook transparant verkrijgbaar zodat je geen zicht verliest.

Raamstickers voor jouw winkel-, kantoor- of bedrijfspand

Raamstickers kunnen worden ingezet om bijvoorbeeld een tijdelijke actie onder de aandacht te brengen. Met jouw actie op jouw etalageraam trek je de aandacht van voorbijgangers. Bovendien zorgen raamstickers ook voor extra exposure. Door plaatsing aan de binnenzijde van het raam is vandalisme tot een minimum beperkt. We denken graag met jouw organisatie mee voor ludieke raambestickering!

Raamstickers met eigen tekst en/of foto's

Raamstickers worden op maat gemaakt in jouw eigen huisstijlkleur en lettertype. Maak het ontwerp voor de stickers zelf of besteed het uit aan onze dtp specialisten. Wij garanderen de mooiste kleuren en het ontwerp wordt haarscherp op de raamstickers geprint.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom raamstickers met een ontwerp bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit raamstickers met de langste levensduur;
  • Keuze uit verschillende kleuren, vormen en mate. Wij stemmen het ontwerp af op jouw wensen;
  • DVC zorgt voor het beste resultaat die aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan voor raamstickers via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.