Vloerstickers

Prijs op aanvraag

Een vloersticker bedrukt met een slogan, jouw logo of een tijdelijke actie valt goed op! Een fullcolour vloersticker is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en is geschikt voor korte tijd of met een langere levensduur. Bijvoorbeeld voor jouw winkelvloer, showroom of jouw beursstand. En een vierkante sticker is mooi, maar een contour gesneden sticker is nog mooier! Wij snijden jouw vloersticker in alle mogelijke contouren. Hiermee val je lekker op en dat is nu precies jouw bedoeling. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een vloersticker via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Vloerstickers met foto en tekst bestellen

Ben je op zoek naar een opvallende vloersticker om een tijdelijke actie onder de aandacht te brengen? Kies dan voor een full colour vloersticker van DVC! Ontwerp jouw vloersticker zelf of daag onze specialisten uit voor een prachtig ontwerp. Vraag online een offerte aan via de webshop van DVC. Altijd de beste vloerstickers met het mooiste resultaat.

Vloerstickers voor jouw bedrijf

Vloerstickers zijn echte eyecatchers in winkels, showrooms of beursstands. Bovendien zorgt een vloersticker voor extra exposure. Vloerstickers worden op maat gemaakt, hebben een gunstige prijsstelling en gaan lang mee. Alle vormen en kleuren zijn leverbaar, vraag onze medewerkers naar de vele mogelijkheden.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom vloerstickers bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vloerstickers met full colour bedrukking.
  • Keuze uit verschillende maten en vormen. Wij stemmen het product af op jouw wensen.
  • DVC zorgt voor het beste eindresultaat met haarscherpe bedrukking.

Vraag direct online een offerte aan voor een vloersticker met eigen ontwerp via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.