Bestelbus reclame

Prijs op aanvraag

Breng jouw bedrijfsnaam onder de aandacht met opvallende bestelbus reclame. Zo ben je ook op de weg zichtbaar én herkenbaar. Voorzie jouw bestelbus of bestelauto van een eenvoudige tekst of ga voor een pakkend ontwerp, geheel in de huisstijl van jouw bedrijf. Door middel van folies bestickeren wij jouw bestelbus en is het zelfs mogelijk de bestelbus een geheel eigen look te geven door deze te "wrappen". Vraag online een offerte aan voor bestelbus reclame via de webshop van de DVC.

Vraag offerte aan

Bestelbus reclame bestellen

Ben je op zoek naar geschikte reclame voor de bestelbus van jouw bedrijf? Vraag dan een offerte aan via de webshop van DVC. Onze specialisten helpen je graag verder met een offerte op maat. Maak zelf een ontwerp of laat onze spcialisten een ontwerp maken, geheel passend in de huisstijl van jouw bedrijf. Voor herkenbare reclame op jouw bestelauto met een pakkend ontwerp, geheel in de huisstijl van jouw bedrijf.

Bestelbus reclame voor jouw bedrijf

Bestelbus reclame is de manier om de zichtbaarheid van jouw bedrijf op de weg te vergroten. Met jouw bedrijfsnaam en huisstijl op een bestelbus, trek je onderweg de aandacht. Daarnaast zorgt bestelbus reclame voor een professionele uitstraling. De autobeplakking van DVC is zeer strak en duurzaam, daardoor blijft jouw bestelauto lang mooi en is het geschikt voor langdurig gebruik. Bij verkoop van de bestelbus is de folie goed te verwijderen. Het heeft dus geen negatieve invloed heeft op de waarde van jouw bestelbus.

Reclame op jouw bestelbus bevestigen

Een auto netjes beplakken is een ware kunst. De specialisten van DVC zijn hierin zeer ervaren en helpen jou graag. Bestelbus reclame wordt op maat voor jou gemaakt in de gewenste huisstijlkleuren en met de gewenste lettertypes. Ook adviseert DVC jou welke reclame het meest geschikt is. De montage kan op korte termijn worden gerealiseerd, waardoor je jouw bestelbus niet lang hoeft te missen. Bij het maken van de offerte en het ontwerp kijkt DVC samen met jou naar de mogelijkheden, om te zorgen dat de reclame op jouw bestelbus geheel naar wens is.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom jouw bestelauto laten bestickeren door DVC?

  • Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het beplakken van auto's en bestelbussen in alle soorten en maten.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor het totaalplaatje: Het beste resultaat die aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan voor bestelbus reclame via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.