Dranghekdoek

Vanaf € 28,95 € 35,03 incl.btw

Een bedrukt dranghekdoek is een opvallend doek om in te zetten bij evenementen, festivals of concerten. Door de lengte van de dranghekken te benutten ontstaat een meterslang reclamedoek met jouw bedrijfsnaam of actie. Eenvoudig te bevestigen en op meerdere locaties inzetbaar. Bedruk een dranghekdoek met je eigen logo en bestel via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Dranghek spandoek bestellen

Ben je op zoek naar een spandoek voor een dranghek met jouw eigen ontwerp? Een zeer geschikt middel om in te zetten bij (sport)evenementen of festivals. Creëer een meterslang reclame oppervlak met dit product als aankleding van jouw evenement. Een dranghekdoek wordt ook vaak ingezet als bewegwijzering voor bezoekers of om sponsoren van een evenement zichtbaar te maken. Door het standaard formaat van 73 x 215 cm te bestellen heb je gegarandeerd een dranghekdoek dat past op een dranghek. Altijd de beste kwaliteit dranghekdoeken, met een haarscherpe bedrukking!

Materiaal van een dranghekdoek

De dranghekdoeken bij DVC worden gemaakt van soepel polyester vlaggendoek Poly-Glans of het duurzame Pet-Glans of zeildoek. Je hebt de keuze uit meerdere afwerkingen zoals rondom voorzien van zeilringen of voorzien van een koord op alle hoeken. Altijd een optie die bij je past. Vraag voor afwijkende formaten of afwerkingen een offerte aan.

Formaat
Small: Enkelzijdig: 208 x 82 cm, Dubbelzijdig: 208 x 174 cm
Medium: Enkelzijdig: 215 x 73 cm, Dubbelzijdig: 240 x 155 cm
Doeksoort
Keuze uit polyester breisels Poly-Glans 115 gr/m² en Petflag-Glans 110 gr/m² of PVC Frontlit: 510 gr/m² zeildoek
Drukmethode
Polyester breisels: Digitaal en PVC Frontlit; UV-print
Afwerking
Rondom gezoomd en voorzien van zeilringen
Onderhoud
Poly-Glans en Petflag-Glans; Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel. Frontlit evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel.
Brandvertragend
Ja
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een dranghekdoek bedrukken bij DVC?

  • Bestel eenvoudig online een spandoek dat perfect past op jouw dranghek.
  • Keuze uit verschillende doeksoorten, passend bij de locatie en situatie van jouw (sport)evenement.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit dranghekdoeken.

Koop jouw dranghekdoek met eigen bedrukking eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.