Signus ONE

Vanaf € 3.692,00 € 4.467,32 incl.btw

Dit luxe paviljoen genaamd Signus ONE heeft een opvallend organisch design. Het bedrukte paviljoen is geschikt voor binnen en buitengebruik op beurzen, evenementen, open dagen en feesten. Door het strakke, moderne design ben je verzekerd van een spectaculaire presentatie. De Signus ONE met eigen ontwerp bestaat uit drie afzonderlijk te bedrukken doeken, strak bevestigd met ritsen. Uw boodschap is van alle kanten goed zichtbaar. En de drie doeken zijn eenvoudig verwisselbaar zodat u jouw presentatie eenvoudig aan kunt passen. Groot voordeel is dat dankzij een elektrische pomp, het paviljoen in een handomdraai staat. Laat u inspireren door de beelden en vraag online een offerte aan voor een Signus ONE met jouw eigen bedrukking.

Vraag offerte aan

Paviljoen Signus ONE bestellen

Ben je op zoek naar een promotie item waarmee je jezelf kunt onderscheiden? Kies dan voor de Signus ONE, een luxe paviljoen met opvallende vorm en geheel van eigen bedrukking te voorzien. De opblaasbare Signus ONE bestaat uit drie compartimenten en is van alle zijden goed zichtbaar. Het paviljoen is o.a. geschikt voor beurzen en evenementen. Binnen en buiten. Een 3d reclame object waar niemand omheen kan! Bestel de Signus ONE online via de webshop van DVC. De Signus ONE is verkrijgbaar in de varianten Signus ONE 6M (330 x 620 cm), Signus ONE 5M (289 x 500 cm) en Signus ONE 4M (281 x 400 cm). Je hebt daardoor een reclameoppervlak van respectievelijk 36m², 25m² of 21m² tot jouw beschikking.

Paviljoen Signus ONE voor jouw evenement

De organische vorm van de Signus ONE springt meteen in het oog van jouw klanten. Een luxe, eenvoudig op te zetten paviljoen. De drie segmenten zijn eenvoudig verwisselbaar bij tijdelijke acties. Tevens kun je bij DVC afzonderlijke segmenten bestellen.

Montage van de Signus ONE

De Signus ONE is door één persoon te monteren met behulp van de mee te bestellen elektrische pomp. De bedrukte doeken zijn eenvoudig in te ritsen. De montagetijd is ongeveer 10 minuten.

Materiaal van de Signus ONE

Het digitaal geprinte Poly-Glans is van 100% polyester, brandvertragend DIN 4102-B01en heeft een gewicht van 115 gr/m². Het paviljoen bestaat uit 6 opblaasbare compartimenten die zijn omgeven met het sterke Dacron met een gewicht van 210 gr/m². Tevens zijn alle compartimenten voorzien van een overdrukventiel.

Accessoires bij de Signus ONE

Wij adviseren om bij het aanschaffen van het paviljoen Signus ONE een Signus ONE starter kit mee te bestellen. De Signus ONE starter kit bestaat uit een elektrische- en handpomp, trolleytas, 6 stuks haringen (3x staal + 3x kunststof) en reparatiekit. Accessoires zijn ook los bij te bestellen.

Paviljoen Signus ONE bedrukken

De Signus ONE wordt enkelzijdig bedrukt op polyester doek. De doordruk is 80-95%. Je kunt de drie zijden doek voorzien van jouw eigen ontwerp. Bovendien zijn de compartimenten eenvoudig verwisselbaar d.m.v. ritsen, zodat het product voor meerdere doeleinde inzetbaar is.

Model
3D Design Paviljoen
Doeksoort
Bedrukking segmenten; Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Afwerking
Ritssluiting per segment voor bevestiging in opblaasbaar frame
Onderhoud
Bedrukking segmenten wasbaar op 40º met fijnwasmiddel
Gewicht
Totale pakket 30 kilo
Standaard levertijd
4 weken

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een bedrukt paviljoen Signus ONE kopen bij DVC?

  • Alle bedrukte paviljoenen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen we een snelle levertijd garanderen.
  • De Signus ONE is een multifunctioneel product voor jouw presentatie, indoor en outdoor
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit tenten.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Signus ONE online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, de chat of het contactformulier.