Spandoek - eigen formaat

Vanaf € 26,00 Vanaf € 22,10 € 26,74 incl.btw

Een spandoek bedrukken als buitenreclame? Bestel jouw spandoek met eigen ontwerp eenvoudig via de webshop van DVC. Een spandoek is ideaal om in te zetten als reclamemiddel om een actie of boodschap onder de aandacht te brengen. Online te bestellen met afmetingen tot 3 meter breed en 9 meter lang. Kies de doeksoort en de afwerking die bij je past en bestel direct online!

Samenstellen en bestellen

Spandoek bestellen?

Ben je op zoek naar een spandoek met eigen ontwerp en gemaakt van de beste kwaliteit? Kies voor een spandoek bedrukken bij DVC. Zorg dat jouw boodschap of actie goed opvalt bij voorbijgangers. Bestel je spandoek met bedrukking online via de webshop van DVC.

Spandoek met een boodschap

Een spandoek is geschikt voor speciale gelegenheden waar tijdelijk een opvallende boodschap gecommuniceerd moet worden. Denk aan de naam van sponsoren op een spandoek tijdens evenementen of het aankondigen van een actie in winkels. De spandoeken van DVC zijn geschikt voor binnen en buiten. Altijd spandoeken van de beste kwaliteit met de mooiste bedrukking!

Materiaal van een bedrukt spandoek

De spandoeken bij DVC worden gemaakt van soepel polyester vlaggendoek Poly-Glans of zeildoek. Bij het zeildoek heb je de keuze uit PVC Frontlit of PVC Mesh, met een gaatjesstructuur voor winddoorlatendheid. Je hebt de keuze uit meerdere afwerkingen zoals rondom voorzien van zeilringen of voorzien van een koord op alle hoeken. Vraag voor afwijkende formaten of afwerkingen een offerte aan.

Doeksoort
Keuze uit 4 verschillende doeksoorten: Frontlit, Mesh, Poly-Glans en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keus uit verschillende afwerkingen
Onderhoud
Frontlit & Mesh; evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel. Poly-Glans en Petflag-Glans; Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 5 werkdagen, sneller tegen meerprijs
8.7
3 reviews
Deel jouw ervaring
B. F. Haitsma

Goed

Eddy Buwalda

prima

Marianne

geweldig

Waarom bedrukte spandoeken kopen bij DVC?

  • DVC levert spandoeken van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Stel zelf jouw spandoek helemaal naar wens samen, met de afmeting, afwerking en het materiaal dat bij je past.

Bestel jouw spandoek met eigen bedrukking eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.