Spandoek - eigen formaat

Vanaf € 17,23 € 20,85 incl.btw

Hoe val je op langs de weg? En hoe laat je zien dat je trotse papa of mama bent geworden? Juist, met een spandoek. Een spandoek is voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo is het ideaal om in te zetten als reclamemiddel voor voorbijgangers. Breng een boodschap of een actie groots in de spotlight door een spandoek te bedrukken die helemaal zelf ontwerpt. Met spandoeken tot wel 3 meter breed en 9 meter ben je niet te missen. Heb je meerdere spandoeken nodig? Profiteer van onze staffelkorting! Hoe meer je bestelt, hoe goedkoper de stukprijs.

Je eigen ontwerp op een spandoek drukken

Hoe val je nu beter op dan met een eigen ontworpen spandoek? Hang een spandoek als reclame naast je pand om te laten weten wat je doet of gebruik spandoeken tijdelijk bij een evenement. Ook bij de geboorte van een kind of een huwelijksjubileum worden spandoeken veelvuldig gebruikt. Bij ons laat je een spandoek bedrukken helemaal naar jouw wensen. Kies de opdruk, afwerking en het materiaal dat bij je past.

Wist je dat wij ook ontwerpen maken voor spandoeken? Op basis van jouw wensen ontwerpen wij het spandoek. Wil je iets wat je niet als optie kunt kiezen tijdens het bestelproces? Neem contact met ons op en we maken een op maat gemaakte offerte voor je.

Spandoek laten drukken: materiaal

Onze spandoeken zijn gemaakt van soepel vlaggendoek of zeildoek. Qua afwerking zijn er verschillende opties. Zo kan het spandoek worden voorzien van ringen of laat het spandoek rondom omzomen met koord. Voor het materiaal van onze spandoeken heb je de keuze uit vier verschillende materialen:

  • Frontlit: enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk. 510 gr/m²
  • Mesh: enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk. 270 gr/m². Mesh heeft een gaatjesstructuur waardoor het spandoek wind doorlaat
  • Poly-Glans: enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde. 115 gr/m² polyester breisel
  • Petflag-Glans: enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde. 110 gr/m² polyester breisel. Dit materiaal is gemaakt van petflessen

Onderhoud van een bedrukt spandoek

Het onderhouden van een spandoek dat bedrukt is, is eenvoudig. Het doek maak je schoon met een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel. De Poly-Glass en Petflag varianten zijn wasbaar op 40 graden met een fijnwasmiddel. Ook fijn is dat alle spandoeken met brandvertraging (B1) zijn uitgerust.

Spandoek bestellen: verzending en levering

Al ons spandoeken met eigen ontwerp worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor houden we de levertijd zo kort mogelijk. Meestal is levering binnen 6 werkdagen mogelijk. Bij ons kies je de levertijd zelf. Heb je geen haast? Dan profiteer je van een lagere prijs. Heb je snel spandoeken nodig voor een event of een actie? Maak dan gebruik van een spoedlevering. Het gemakkelijkste is om hiervoor contact met ons op te nemen.

Nog vragen?

Ben je er helemaal over uit hoe je jouw spandoek eruit laat zien? Laat je spandoek bedrukken door DVC en bestel het vandaag nog. Wil je weten of jouw ontwerp geschikt is voor een spandoek of heb je andere vragen? Neem contact met ons op ia +31(0)519 228 228. Ook kun je je vraag stellen via het contactformulier.

Doeksoort
Keuze uit 4 verschillende doeksoorten: Frontlit, Mesh, Poly-Glans en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Keus uit verschillende afwerkingen
Onderhoud
Frontlit & Mesh; evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel. Poly-Glans en Petflag-Glans; Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
9.2
5 reviews
Deel jouw ervaring
Durk

Voldoet aan de verwachtingen

Pieter

Precies wat ik had verwacht, kwaliteit is erg goed

B. F. Haitsma

Goed

Eddy Buwalda

prima

Marianne

geweldig

Waarom bedrukte spandoeken kopen bij DVC?

  • DVC levert spandoeken van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Stel zelf jouw spandoek helemaal naar wens samen, met de afmeting, afwerking en het materiaal dat bij je past.

Bestel jouw spandoek met eigen bedrukking eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.