Spanner met spinhaak

Vanaf € 0,50 € 0,61 incl.btw

Een zeer sterk spandoekelastiek van 20 cm met spinhaak om jouw spandoek met zeilringen goed te bevestigen aan een frame. De maximale trekkracht is 15 kg per elastiek. Hierdoor is de spanner geschikt voor locaties met veel wind zoals op het strand. De spanner wordt standaard geleverd in het zwart, voorzien van een UV-bestendige buitenmantel, met aan het einde een spinhaak. Bestel jouw spandoekelastiek spanner online via de webshop van DVC.

Spanner bestellen

Bent u op zoek naar spandoekelastieken voor een spandoek met ringen voor bevestiging in een frame? Bestel dan deze spanners online via de webshop van de DVC. Altijd de beste spandoekaccessoires met de mooiste uitstraling.

Spanner voor jouw spandoek

Een spandoek is een product dat vaak wordt toegepast om een actie of bedrijfsnaam op te laten vallen. Het is dan ook belangrijk dat dit spandoek goed wordt bevestigd, zodat voorbijgangers jouw boodschap goed kunnen lezen. Zo gaat het spandoek tevens veel langer mee. De spanners zijn ideaal voor spandoeken met ringen aan de lange en korte zijden. De spanners hebben een trekkracht van 15 kg. Hierdoor zijn ze ideaal voor locaties met veel wind zoals op het strand.

Materiaal van de spanner

De spanner wordt standaard geleverd in het zwart. De spanner is voorzien van een UV-bestendige buitenmantel, met aan het einde een spinhaak. De kern van de spanner bestaat uit meerdere elastiekjes, voor extra veel trekkracht.

Materiaal
Elastisch
Formaat
20 cm Elastiek met geplastificeerde staalhaak
Kleur
Zwart
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom spanners voor jouw spandoek kopen bij de DVC?

  • Alle spanners liggen op voorraad in Dokkum. Hierdoor kunnen wij jouw spanner snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit spanners.
  • Bestel jouw spandoeken en frames eenvoudig mee bij DVC.

Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.