Kerst spandoek - op = op

Vanaf € 32,85 € 39,75 incl.btw

Wens bezoekers en voorbijgangers prettige feestdagen met dit exclusieve kerstspandoek van DVC. Het spandoek is geschikt voor binnen- en buitengebruik en wordt direct uit voorraad geleverd. De beste kwaliteit en zeer aantrekkelijk geprijsd. Bestel het kerst spandoek eenvoudig online via de webshop van DVC.

Lees meer

Kerst spandoek bestellen

Kleed de feestdagen sfeervol aan met het kerst spandoek 'kerstnacht' van DVC. Dit spandoek is direct uit voorraad leverbaar en aantrekkelijk geprijsd, ideaal om extra op te vallen tijdens de feestdagen. DVC is specialist in vlag- en doekproducten en levert altijd spandoeken met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Materiaal van spandoek prettige feestdagen

Het spandoek is gemaakt van het soepele vlaggendoek Poly-Glans en heeft een afmeting van 100 bij 400 cm. Een echte eyecatcher dus! Het spandoek is tranditioneel gezoom en voorzien van koord, zodat het eenvoudig opgehangen kan worden.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Rondom gezoomd met doorlopend koord en 2 meter uitstekend op elke hoek
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom kerstversiering bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit spandoeken, vlaggen en andere aankleding.
  • Dit spandoek is uit voorraad leverbaar daardoor snel bij jou binnen.

Koop de kerst spandoek online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.