Geboorte spandoek eigen ontwerp

Vanaf € 16,62 € 20,11 incl.btw

Wat fijn, er is een kindje geboren! Dit deel je het liefste met iedereen. Ga zelf aan de slag en ontwerp een spandoek! Ook leuk om als cadeau te geven. Wees creatief en gebruik foto’s en stickers, of ga voor hetzelfde thema als het geboortekaartje. De mogelijkheden zijn eindeloos, wees creatief! Je ontwerpt én bestelt het makkelijk via DVC.nl.

Geboorte spandoek met eigen ontwerp bestellen

Met een spandoek weet meteen iedereen dat er een kindje is geboren. Ga aan de slag en maak er één met jouw mooiste ontwerp! Voor jezelf of om cadeau te geven. Weet je het geslacht en de naam al? Dan kun je het spandoek ook alvast eerder in huis halen: zo hang je ‘m na de geboorte snel op! Ook leuk: zet een mooie foto van jouw kleintje op het spandoek.

Materiaal en bevestigingsmethode

Het spandoek is gemaakt van Poly-Glans: dit is een sterk vlaggendoek, wat heel geschikt is voor buiten. Het wordt afgewerkt met in elke hoek een koord: zo hang je ‘m makkelijk op! Je kunt kiezen uit twee formaten: 75x100 of 100x300 cm. Het voordeel van deze doeksoort is dat je het spandoek makkelijk uitwast en kunt opvouwen. Hij neemt opgevouwen namelijk niet veel ruimte in: een mooie herinnering voor later!

Maak je aankondiging compleet!

Naast spandoeken hebben we ook een geboortevlag, kioskvlag, raambord en raamstickers die je helemaal zelf kunt ontwerpen om dit mooie moment te vieren.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Afwerking
Rondom gezoomd met doorlopend koord en 2 meter uitstekend op elke hoek
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een spandoek zelf maken?

  • Iedereen is meteen op de hoogte van dit heugelijke nieuws.
  • Te matchen met de stijl van je geboortekaartje.
  • Omdat je hem personaliseert, maken we dit spandoek speciaal voor jou! In Dokkum.

Koop je spandoek geboorte om zelf te maken online via STIJLDOK van DVC. Heb je vragen over het product of advies nodig? We helpen je graag via de live chat op de website of via het contactformulier.

.