Deurbanner Geslaagd met foto | STIJLDOK

Vanaf € 24,79 € 30,00 incl.btw

Geslaagd, dat moet gevierd worden! Met de deurbanner geslaagd laat je aan iedereen zien wie er geslaagd is. Een deurbanner met eigen foto is geschikt voor vrijwel iedere (voor)deur en is een origineel alternatief voor een vlag of wimpel! Bestel jouw gepersonaliseerde deurbanner geslaagd eenvoudig online via DVC.nl

Zet de geslaagde in het zonnetje

Waar is het feestje!? Met de geslaagd deurbanner met foto ziet iedereen direct wie er geslaagd is! Personaliseer jouw deurbanner eenvoudig met een foto naar keuze en zet de geslaagde in het zonnetje. Een leuk alternatief voor een vlag of wimpel. Ook leuk om te gebruiken als aankleding tijdens het examenfeest.

Materiaal van de deurbanner

De deurbanner is gemaakt van het doek Poly-Glans en is aan de zijkanten gesneden. Het doek is in totaal 260 cm lang, zodat het doek met de print doorloopt op de achterzijde van de deur. Het doek is 60 cm breed en wordt boven en onder afgewerkt met kopband en elastiek op de achterzijde voor een eenvoudige bevestiging. Tip van DVC: hangt de deurbanner niet mooi strak op jouw deur? Leg een knoop in de beide elastieken op de achterzijde om het doek strakker om de deur te spannen. De deurbanner is geschikt voor vrijwel iedere binnen- en buitendeur. Gegarandeerd een mooi resultaat!

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Confectie
Gesneden zijkanten, boven en onder zwart kopband, 2 elastieken achterzijde
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een deurbanner geslaagd met eigen foto bestellen bij DVC?

  • Met de gepersonaliseerde deurbanner zet jij de geslaagde op een unieke manier in het zonnetje!
  • De deurbanner is eenvoudig te bestellen via DVC.nl en wordt binnen enkele dagen bij jou bezorgd.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop een Deurbanner online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31(0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.