Deurbanner Geslaagd | STIJLDOK

Vanaf € 20,66 € 25,00 incl.btw

Hoera, geslaagd! Laat zien waar de geslaagde woont door middel van een deurbanner. Ook leuk te gebruiken als aankleding voor het examenfeest. Een deurbanner is een origineel en vrolijk alternatief voor een vlag en wimpel en valt direct op! Bestel eenvoudig via DVC.nl

Deurbanner geslaagd bestellen

Diploma gehaald, dat moet gevierd worden! Met een deurbanner laat jij op een originele manier zien waar de geslaagde woont. Kies voor een van onze standaard ontwerpen.

Materiaal van de deurbanner

De deurbanner is gemaakt van het doek Poly-Glans en aan de zijkanten gesneden. Het doek is in totaal 260 cm lang, zodat het doek met de print doorloopt op de achterzijde van de deur. Het doek is 60 cm breed en wordt boven en onder afgewerkt met kopband en elastiek op de achterzijde voor een eenvoudige bevestiging. Eenvoudig te bevestigen aan de binnendeur van de woonkamer of op een buitendeur. Geschikt voor deuren met een maximale lengte van 240 cm hoog. Tip van DVC: hangt de deurbanner niet mooi strak op jouw deur? Leg een knoop in de beide elastieken op de achterzijde om het doek strakker om de deur te spannen. Gegarandeerd een mooi resultaat!

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Confectie
Gesneden zijkanten, boven en onder zwart kopband, 2 elastieken achterzijde
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een deurbanner als geslaagd cadeau kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van een origineel cadeau voor de geslaagde.
  • Een uniek product van DVC, waarmee je de geslaagde in het zonnetje zet!
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop een Deurbanner voor iemand die geslaagd is online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31(0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.