Deurbanner Moederdag | STIJLDOK

Vanaf € 20,66 € 25,00 incl.btw

Wat voor cadeau geef jij aan je moeder op Moederdag? Verras haar met iets origineels: een deurbanner van DVC! Kies jouw favoriet uit vier ontwerpen en zet je moeder in het zonnetje. Een leuke verassing om op te hangen aan de deur in de woonkamer of voordeur!

Moederdagcadeau bestellen

Zet je moeder in het zonnetje met een vrolijke deurbanner van DVC! Wil je je moeder ook verrassen op Moederdag? Met dit originele cadeau tover je gegarandeerd een lach op haar gezicht!

Deurbanner voor Moederdag

De deurbanner is leuk om cadeau te geven aan de liefste mama’s van Nederland. Je hebt de keuze uit 4 verschillende ontwerpen. Kies de deurbanner die bij je moeder past! Eenvoudig te bevestigen aan de binnendeur van de woonkamer of op een buitendeur. Geschikt voor deuren met een maximale lengte van 240 cm hoog.

Materiaal van de deurbanner

De deurbanner is gemaakt van het doek Poly-Glans en aan de zijkanten gesneden. Het doek is in totaal 260 cm lang, zodat het doek met de print doorloopt op de achterzijde van de deur. Het doek is 60 cm breed en wordt boven en onder afgewerkt met kopband en elastiek op de achterzijde voor een eenvoudige bevestiging. Tip van DVC: hangt de deurbanner niet mooi strak op jouw deur? Leg een knoop in de beide elastieken op de achterzijde om het doek strakker om de deur te spannen. Gegarandeerd een mooi resultaat!

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Confectie
Gesneden zijkanten, boven en onder zwart kopband, 2 elastieken achterzijde
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een deurbanner voor Moederdag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van een origineel cadeau voor Moederdag.
  • Een uniek product van DVC, waarmee je jouw moeder in het zonnetje zet!
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop een Deurbanner voor Moederdag online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31(0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.