Foto op hout | STIJLDOK

Prijs op aanvraag

Een foto op hout past in elk interieur. Een foto op hout is erg leuk als wanddecoratie met een prachtige gezinsfoto of vakantiefoto. Ook leuk als cadeau voor familie of collega's tijdens de feestdagen. Of verras jouw dierbare vriend of vriendin met een waardevolle herinnering op hout. De foto wordt geprint op duurzaam vurenhout. Bestel jouw foto op hout eenvoudig online via de webshop van DVC. Upload jouw foto en bestel direct online.

Vraag offerte aan

Foto op hout bestellen

Ben je op zoek naar een prachtige eyecatcher voor in jouw interieur? Met een mooie foto of herinnering? Of zoek je een origineel cadeau voor jouw familie, vrienden of collega's? Bestel dan een foto op hout online via de webshop van DVC. Altijd de beste kwaliteit met een haarscherpe opdruk.

Foto op hout voor binnen en buiten

De foto op hout wordt geprint op duurzaam vurenhout. Deze houtsoort is geschikt voor binnen als buiten. De plankjes zijn 10 cm breed en 2 cm dik met een naad tussen de planken voor een stoer effect. Optioneel kan de foto op hout uitgevoerd worden met whitewash. Jouw foto op hout wordt geleverd met een handig ophangsysteem bestaande uit 2 tandhaken.

Foto op hout | STIJLDOK
Materiaal
De foto wordt geprint op duurzaam vurenhout
Doordruk
n.v.t.
Kleur(en)
Voor een goede kleurechtheid raden wij een whitewash behandeling aan. De kleur van het hout en de nerven en noesten zijn hierdoor minder zichtbaar. Dit levert een helderder eindresultaat op.
Natuurproduct
Nerven en noesten maken het product uniek. Vurenhout is van hoge kwaliteit en bevatten zo weinig mogelijk oneffenheden om de foto zo goed mogelijk uit te laten komen.
Werking hout
Hout 'werkt' onder invloed van schommelingen in de luchtvochtigheid. Dit betekent dat de kieren tussen de plankjes in de praktijk niet altijd even groot zullen zijn. Bij de montage van de plankjes houden we hier rekening mee.
Standaard levertijd
6 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een foto op hout bestellen bij DVC

  • Alle foto's worden zeer zorgvuldig en met passie voor printtechnieken op het hout geprint.
  • Het bestellen van jouw foto op hout is zeer snel en eenvoudig. Altijd hulp van onze medewerkers via de chat.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe foto.

Koop een foto op hout online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.