Naadloos behang | STIJLDOK

Vanaf € 26,50 € 32,07 incl.btw

Maak jouw interieur af met fotobehang op maat. Met het naadloze fotobehang van STIJLDOK maak je een statement van jouw muur! Lever jouw favoriete hoge resolutie foto of print aan en wij zorgen voor een haarscherpe print met sprekende kleuren. Bestel eenvoudig online via DVC.nl

Het voordeel van naadloos fotobehang

Naadloos fotobehang is zoals het al zegt: naadloos. Dat wil zeggen dat je tijdens het plakken één stuk behang hebt en geen banen. Hierdoor komt jouw foto of print perfect en zonder naden op de wand. Daarnaast kan het exact op maat besteld worden, waardoor je nauwelijks onbruikbaar behang overhoudt en jij het precies kan bestellen naar jouw wens. Wil je graag een print of illustratie op de muur? Het voordeel is dan dat het een enkele print is en geen herhaald patroon. Dat zorgt voor een rustig beeld en strak eindresultaat. DVC zorgt voor een haarscherpe afdruk van jouw foto of print.

Kies jouw materiaal

Bij DVC heb je de keuze uit Airtex en Ecotex. Beide soorten behang zijn gemaakt van polyester met een coating die het geheel kreukvrij en krasvast maakt. Naadloos fotobehang is waterafstotend en daardoor eenvoudig schoon te maken. Jouw foto of print wordt op het behang geprint middels UV-print, wat zorgt voor zeer heldere kleuren.

Bekijk productspecificaties en montagehandleiding

Naadloos behang bestellen

Omdat het om een groot oppervlakte gaat, is het van belang dat jouw foto of print van een hoge resolutie is. Daarnaast raden wij aan om minimaal 5 centimeter extra te bestellen. Is je muur bijvoorbeeld (h) 240 cm bij (b)360 cm, bestel dan je behang op minimaal 245 cm bij 365 cm. Dit doe je om dat de muur nooit helemaal recht loopt. Meer weten? Tips bij het bestellen van fotobehang.

Materiaal
Keuze uit 2 verschillende materialen: Ecotex en Airtex®
Gewicht
Ecotex: 310 gr/m², Airtex®: 330 gr/m²
Printtechniek
UV-print
Brandcertificaat
Ja, B1 gecertificeerd
Formaat
Maximaal online formaat: 494 x 900 cm
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom fotobehang bestellen bij DVC?

  • DVC levert 100% Nederlands kwaliteitproduct op maat
  • Wij zorgen voor een haarscherpe print en heldere kleuren
  • Hulp nodig bij het bestellen? Wij helpen je graag!
  • Bestel jouw fotobehang eenvoudig online via de website van DVC.nl. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op met het webteam via telefoon, chat of het contactformulier.