Banierbandje

Vanaf € 2,95 € 3,57 incl.btw

Het banierbandje is onmisbaar bij vlaggenmasten met antidiefstalvoorziening en/of een banierhouder. In combinatie met een gewicht zorgt dit sterke polyesterkoord ervoor dat jouw vlag strak in de mast hangt en zichtbaar blijft. Het banierbandje is gemaakt van een wit polyesterkoord en is een sterk materiaal met een lange levensduur. Bestel het banierbandje voor jouw mastvlag online via de webshop van de DVC.

Banierbandje bestellen voor uw vlaggenmast

Wil je graag een stijlvolle en sterke mastenaccessoire voor jouw vlaggenmast met banierhouder? Bestel het banierbandje online in de webshop van DVC. Wij garanderen de langste levensduur en altijd de beste vlaggenmastaccessoires. Het banierbandje is handig in gebruik doordat het niet nodig is om de mast te kantelen bij het plaatsen van het banierbandje aan de vlag.

Banierbandje voor uw vlaggenmast

Het banierbandje is essentieel voor jouw vlaggenmast met antidiefstalvoorziening en banierhouder. Zeer geschikt voor hoogformaat vlaggen. Het banierbandje zorgt voor een optimale presentatie van jouw vlag in de vlaggenmast. Dit sterke polyesterkoord zorgt ervoor dat de vlag strak hangt waardoor jouw bedrijfsnaam altijd zichtbaar blijft. Tip: het aantal bevestigingspunten aan uw vlag is het aantal banierbandjes dat u nodig heeft voor een goede bevestiging. U kunt dus zelf beslissen hoeveel bandjes je nodig hebt.

Materiaal van het banierbandje

Het banierbandje voor de vlaggenmast wordt standaard geleverd in het wit. Het banierbandje is een stevig koord gemaakt van polyester.

Materiaal
Polyester koord
Formaten
90-120 mm; lengte 48 cm
140-150 mm; lengte 58 cm
Kleur(en)
Wit en zwart
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een banierbandje kopen bij DVC?

  • Wij verzekeren de beste kwaliteit vlaggenmastaccessoires met de langste levensduur.
  • Alle banierbandjes voor de vlaggenmast liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw banierbandje voor de vlaggenmast snel leveren.

Koop het banierbandje eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.