Banierhouder

Vanaf € 71,75 € 86,82 incl.btw

De losse banierhouders van DVC zorgen ervoor dat jouw vlaggenmast ook geschikt is voor baniervlaggen. Deze banierhouder plaats je eenvoudig zelf op jouw huidige vlaggenmast. Met een banierhouder is jouw bedrijfsnaam altijd goed leesbaar. Deze duurzame houder zorgt voor een zakelijke uitstraling en extra zichtbaarheid van jouw bedrijfspand. De banierhouders zijn leverbaar voor polyester en aluminium vlaggenmasten. Neem voor maatwerk contact op met onze vlaggenmast specialisten.

Vraag offerte aan

Banierhouder bestellen

Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije banierhouder voor jouw bedrijfspand? Bestel dan deze banierhouder (inclusief ringen en contragewicht voor het bevestigen van jouw vlag) online via de webshop van DVC. Altijd de beste banierhouders, zeer gebruiksvriendelijk en de langste levensduur.

Banierhouder voor jouw bedrijfspand

De banierhouders voor aluminium vlaggenmasten zijn alleen geschikt voor baniervlaggen met open zoom. Voor polyester vlaggenmasten is er keuze uit 2 verschillende versies: baniervlaggen met open zoom of baniervlaggen met pees confectie.

De banierhouders worden vaak ingezet op bedrijfslocaties, bedrijventerreinen, beurzen en evenementen. Het voordeel van een baniermast met houder is, dat de tekst altijd goed leesbaar is. Ook wanneer er geen wind staat is jouw logo goed in beeld. Een vlaggenmast met banierhouder zorgt gegarandeerd voor zichtbaarheid van jouw organisatie.

Heb je een vlaggenmast met antidiefstalvoorziening zonder banierhouder? Pas dan de hijsbare banierhouder toe voor een vergelijkbaar resultaat. Voordeel van de hijsbare banierhouder: je hoeft de mast niet te kantelen bij het vervangen van de vlag.
De hijsbare banierhouders zijn geschikt voor polyester masten, aluminium masten en baniervlaggen met open zoom.

Plaatsen van de banierhouders

De banierhouder wordt standaard geleverd inclusief verloopstuk met draaitop, ringen en contragewicht. Eenvoudig zelf te plaatsen op jouw huidige vlaggenmast. Het is belangrijk dat de installatie van het verloopstuk en de banierhouder goed en zorgvuldig gebeurt. DVC levert de banierhouders met een handige plaatsingshandleiding.

Materiaal van de banierhouder

De banierhouders voor polyester vlaggenmasten zijn gemaakt van aluminium. De banierhouder voor aluminium vlaggenmasten is gemaakt van RVS, dubbel gelagerd. De hijsbare Banierhouder is gemaakt van RVS. De banierhouder wordt standaard geleverd met bijbehorende ringen en een contragewicht, voor het bevestigen van jouw baniervlag.

Banierhouder
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een banierhouder kopen bij DVC?

  • Alle banierhouders liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw houder voor de baniervlag al binnen vijf werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit banierhouders met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen voor de banierhouder eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats de banierhouder zelf met een handige handleiding.

Koop de banierhouder eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.