Geleideleuver tbv Windswinger Pro

Vanaf € 3,00 € 3,63 incl.btw

Op de vlaggenmast WindSwinger Pro zit een rail, voor het hijsen van de vlag. In deze rail worden weer geleideleuvers bevestigd, waaraan de clips van een baniervlag worden geschoven. Zo kun je de baniervlag in de WindSwinger Pro hangen en hijsen. De geleideleuvers zijn uitgevoerd in het wit. Bestel de geleideleuver voor jouw WindSwinger Pro online via de webshop van DVC.

Geleideleuver bestellen voor jouw WindSwinger Pro

Ben je op zoek naar een geleideleuver voor baniervlaggen voor jouw WindSwinger Pro met banierhouder? Bestel dan deze geleideleuver online via de webshop van de DVC. Altijd de beste WindSwinger Pro accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Geleideleuvers voor jouw WindSwinger Pro

De geleideleuver is onmisbaar bij de WindSwinger Pro met banierhouder. Geschikt voor baniervlaggen voor jouw bedrijfspand. De geleideleuver voor de WindSwinger Pro zorgt ervoor dat jouw vlag strak hangt en zichtbaar blijft. De geleideleuvers zijn standaard verkrijgbaar in wit kunststof.

Materiaal van de geleideleuver

De geleideleuver voor de WindSwinger Pro met banierhouder wordt standaard geleverd in het wit. De geleideleuver is gemaakt van kunststof.

Materiaal
Kunststof
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een geleideleuver kopen bij DVC?

  • Alle geleideleuvers voor de WindSwinger Pro liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw geleideleuver voor de WindSwinger Pro al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit WindSwinger Pro geleideleuvers met de langste levensduur.
  • Plaats de geleideleuver voor de WindSwinger Pro eenvoudig zelf.

Koop de WindSwinger Pro geleideleuvers eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.