Set ringen

Vanaf € 13,30 € 16,09 incl.btw

De ringen zijn onmisbaar bij vlaggenmasten met antidiefstalvoorziening en/of banierhouder. Geschikt voor hoogformaat vlaggen voor jouw bedrijfspand. De ringenset voor de vlaggenmast zorgt ervoor dat jouw vlag strak hangt en zichtbaar blijft. De ringen zijn standaard verkrijgbaar in wit kunststof. Kies de passende ringenset afhankelijk van de hoogte van jouw vlaggenmast. Bestel de ringensets voor jouw vlaggenmast online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact op met onze mastaccessoires specialisten.

Ringenset bestellen voor jouw vlaggenmasten

Ben je op zoek naar een ringenset voor hoogformaat vlaggen voor jouw vlaggenmast met banierhouder? Bestel dan deze set ringen online via de webshop van de DVC. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Ringensets voor jouw vlaggenmasten

De ringenset is onmisbaar bij vlaggenmasten met antidiefstalvoorziening en banierhouder. Geschikt voor hoogformaat vlaggen en baniervlaggen voor jouw bedrijfspand. De ringenset voor de vlaggenmast zorgt ervoor dat jouw vlag strak hangt en zichtbaar blijft. De ringen zijn standaard verkrijgbaar in wit kunststof. Kies de passende ringenset afhankelijk van de hoogte van jouw vlaggenmast.

Materiaal van de ringenset

De ringenset voor vlaggenmast met banierhouder wordt standaard geleverd in het wit. De ringen zijn gemaakt van kunststof.

Plaatsen van de ringenset

Bekijk hier de plaatsingshandleiding van de ringenset.

Materiaal
Kunststof
Kleur(en)
Wit
Formaat
set 9 ringen Ø 10 t/m 12 cm
set 13 ringen Ø 10 t/m 16 cm
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Gert

goed

Waarom een ringenset kopen bij DVC?

  • Alle ringen voor de vlaggenmast liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw ringenset voor de vlaggenmast snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenmastringen met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats de ringenset voor de vlaggenmast eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop de vlaggenmast ringen eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.