Vlaggenmast aluminium met hijsbare banierhouder

Vanaf € 485,00 € 586,85 incl.btw

Ben je op zoek naar een aluminium vlaggenmast die geschikt is voor zowel standaard (landen)vlaggen als baniervlaggen? En waar de mast bij een vlagwissel niet gekanteld hoeft te worden? Dan is een baniermast met hijsbare banierhouder de oplossing! Kies de lengte die bij jouw pand past en wij leveren de mast inclusief hijsbare banierhouder, contragewicht en banierbandjes. Bestel jouw vlaggenmast aluminium met hijsbare banierhouder eenvoudig online via de webshop van DVC.

Lees meer
Bestel je een vlaggenmast met plaatsing? De leverdatum is een indicatie, wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Aluminium mast met hijsbare banierhouder bestellen

Jouw bedrijfsnaam is altijd goed zichtbaar met een baniermast van DVC. Een duurzame en sterke aluminium mast, uitgevoerd met een antidiefstal voorziening met slinger. Hiermee kan de vlag of banier eenvoudig gewisseld. Dat is het grootste voordeel: je hoeft de mast niet te kantelen bij het vervangen van een vlag. Ook hijs je eenvoudig een landenvlag in de mast door de hijsbare banierhouder er af te halen. Ideaal in situaties waarbij vaak een vlagwissel wordt uitgevoerd!

Plaatsen van vlaggenmasten

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. DVC heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. De montage is eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van DVC. Wil je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je ontvangt bij de levering van jouw vlaggenmast een duidelijke handleiding met de plaatsingsprocedure.

Materiaal van de vlaggenmast met hijsbare banierhouder

De vlaggenmast met hijsbare banierhouder wordt gemaakt van volledig (100%) gerecycled aluminium mastprofiel. De hijsarm is van RVS met een aluminium uithouder en is daarmee de meest duurzame vlaggenmast die er verkrijgbaar is bij DVC. De mast is standaard verkrijgbaar in een witte poedercoating (RAL 9010) of blank geanodiseerd (RAL 9006). Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. De mast is voorzien van de beste onderdelen welke in eigen beheer en op basis van ervaring zijn ontwikkeld. Je ontvangt een duurzaam product met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk hier onze garantievoorwaarden. Ben je toch op zoek naar een andere toepassing? Je vindt bij DVC ook aluminium vlaggenmasten met een vaste banierhouder of masten zonder banierhouder.

Materiaal
Aluminium baniermast met kunststof draaitop, RVS hijsbare banierhouder en aluminium uithouderstang
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Geleverd inclusief
Aluminium uithouderstang 160 cm
6 Banierbandjes
Antidiefstalgewicht (staaf)
Garantie
25 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Europese norm
EN40, Europese Norm voor Straatmeubilair
Standaard levertijd
8 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlaggenmast met hijsbare banierhouder kopen bij DVC?

  • Je wisselt jouw vlaggen eenvoudig om, zonder de vlaggenmast te kantelen.
  • Geschikt voor zowel standaard (landen)vlaggen als baniervlaggen, waarbij jouw bedrijfsnaam altijd goed zichtbaar is.
  • De meest duurzame en sterke vlaggenmast, met een lange levensduur en inclusief garantie.
  • Koop de vlaggenmast aluminium met hijsbare banierhouder eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.