Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Baniermast aluminium

Vanaf € 277,50 Vanaf € 235,88 € 285,41 incl.btw

Jouw bedrijfsnaam altijd goed leesbaar met een baniermast van DVC. Deze duurzame en sterke aluminium vlaggenmast met banierhouder zorgt voor een zakelijke uitstraling en extra zichtbaarheid van jouw bedrijfspand. Bestel jouw aluminium baniermast inclusief garantie eenvoudig online via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Aluminium mast met banierhouder bestellen

Ben je op zoek naar een sterke, onderhoudsvrije vlaggenmast voor jouw bedrijfspand? Bestel de aluminium baniermast online via de webshop van DVC. Een sterke vlaggenmast mast voorzien van een banierhouder, met de langste levensduur.

Baniermast voor jouw bedrijfspand

Baniermasten zijn geschikt voor hoogformaat baniervlaggen met open zoom. De vlaggenmasten worden vaak ingezet op bedrijfslocaties en bedrijventerreinen of bij beurzen en evenementen. Het voordeel van een mast met banierhouder is dat de tekst altijd goed leesbaar is. Ook wanneer er geen wind staat is jouw logo goed zichtbaar! Een vlaggenmast met banierhouder zorgt gegarandeerd voor zichtbaarheid van jouw organisatie. Deze baniermasten zijn te combineren met hoogformaat baniervlaggen met open zoom voor jouw bedrijfspand.

Plaatsen van de vlaggenmasten

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. DVC heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van de DVC. Wil je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je ontvangt bij de levering van jouw vlaggenmast een duidelijke handleiding met de plaatsingsprocedure.

Materiaal van de baniermast

De aluminium baniermasten van DVC zijn de meest duurzame vlaggenmasten die er verkrijgbaar zijn. Bij deze masten is geen verticale naad zichtbaar. Je ontvangt een duurzaam product met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Inclusief 25 jaar garantie tegen breuk op het mastprofiel Op zoek naar een andere toepassing? Je vindt bij DVC ook vlaggenmasten zonder banierhouder.

Materiaal
Aluminium
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Garantie
25 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Europese norm
EN40, Europese Norm voor Straatmeubilair
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een aluminium baniermast kopen bij DVC?

  • Jouw bedrijfsnaam altijd goed zichtbaar dankzij de banierhouder in de top van de vlaggenmast.
  • De meest duurzame en zeer sterke vlaggenmast, met een lange levensduur en inclusief garantie.
  • Alle vlaggenmasten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenmast snel leveren.

Koop de aluminium vlaggenmast met banierhouder eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.