Baniermast polyester

Vanaf € 215,00 € 260,15 incl.btw

Met de baniermast is jouw bedrijfsnaam altijd goed leesbaar. Deze onderhoudsvrije vlaggenmast met banierhouder zorgt voor een zakelijke uitstraling en extra zichtbaarheid van jouw bedrijfspand. Bestel jouw polyester baniermast inclusief garantie eenvoudig online via de webshop van DVC.

Lees meer
Bestel je een vlaggenmast met plaatsing? De leverdatum is een indicatie, wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. Samenstellen en bestellen

Vlaggenmast met banierhouder bestellen

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke, onderhoudsvrije vlaggenmast voor jouw bedrijfspand? Bestel de polyester baniermast online via de webshop van DVC. Een gebruiksvriendelijke mast voorzien van een banierhouder, en geleverd met contragewicht en een ringenset. Zo ervaar je de langste levensduur.

Baniermast voor jouw bedrijfspand

Baniermasten zijn geschikt voor hoogformaat baniervlaggen met open zoom of peesconfectie. De vlaggenmasten worden vaak ingezet op bedrijfslocaties en bedrijventerreinen of bij beurzen en evenementen. Het voordeel van een mast met banierhouder is dat de tekst altijd goed leesbaar is. Ook wanneer er geen wind staat is jouw logo goed zichtbaar! Een vlaggenmast met banierhouder zorgt gegarandeerd voor zichtbaarheid van jouw organisatie. Deze baniermasten zijn te combineren met hoogformaat baniervlaggen met open zoom voor jouw bedrijfspand.

Plaatsen van de vlaggenmasten

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. DVC heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van de DVC. Wil je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je ontvangt bij de levering van jouw vlaggenmast een duidelijke handleiding met de plaatsingsprocedure. Ook zijn onze plaatsingshandleidingen online beschikbaar: Montagehandleiding baniermast.

Materiaal van de baniermast

De polyester baniermasten van DVC zijn licht in gewicht en daardoor eenvoudig te kantelen. Je ontvangt een gebruiksvriendelijk product met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Inclusief 10 jaar garantie tegen breuk op het mastprofiel. Op zoek naar een andere toepassing? Je vindt bij DVC ook vlaggenmasten zonder banierhouder.

Materiaal
Polyester baniermast met kunststof draaitop en aluminium uithouderstang
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Geleverd inclusief
Aluminium uithouderstang 160 cm
9 Ringen (t/m 8 meter), 13 ringen (vanaf 9 meter)
Antidiefstalgewicht (staaf)
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Standaard levertijd
5 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een baniermast kopen bij DVC?

  • Jouw bedrijfsnaam altijd goed zichtbaar dankzij de banierhouder in de top van de vlaggenmast.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit baniermast met de langste levensduur.
  • Alle vlaggenmasten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenmast snel leveren.

Koop de vlaggenmast met banierhouder eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.