Baniermast polyester

Vanaf € 215,00 € 260,15 incl.btw

Creëer op een eenvoudige manier grootschalig naamsbekendheid in jouw regio met een baniermast. Een baniermast wordt vaak ingezet op bedrijfslocaties en bedrijventerreinen of bij beurzen en evenementen. Met een baniermast is jouw bedrijfsnaam altijd goed leesbaar en dat is wat je wilt voor je bedrijf. Kies welke lengte er bij jou past en stel je eigen baniermast samen via de website.

Lees meer
Bestel je een vlaggenmast met plaatsing? De leverdatum is een indicatie, wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Baniermast: materialen

Bij ons heb je keuze uit een baniermast van twee verschillende materialen: polyester of aluminium. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen:

  • Polyester: de polyester baniermasten van DVC zijn licht in gewicht en daardoor eenvoudig te kantelen
  • Aluminium: bij deze masten is geen verticale naad zichtbaar
Heb je liever een aluminium mast? Bekijk dan de aluminium baniermasten.

Accessoires voor een baniermast

Naast een baniermast met vlag bestel je bij ons ook verschillende accessoires die toepasbaar zijn op een baniermast. Deze onderdelen zorgen onder andere voor een zo net mogelijk hangende vlag, optimale zichtbaarheid en voor een zo lang mogelijke levensduur van de baniermast en vlag. Hieronder zie je een greep uit het aanbod van de accessoires:

Baniermast polyester
Materiaal
Polyester baniermast met kunststof draaitop en aluminium uithouderstang
Kleur(en)
Alle lengtes in de kleur wit, 6, 7 en 8 meter ook verkrijgbaar in zwart
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Geleverd inclusief
Aluminium uithouderstang 160 cm
9 Ringen (t/m 8 meter), 13 ringen (vanaf 9 meter)
Antidiefstalgewicht (staaf)
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Baniermast bestellen met plaatsingsservice

Het plaatsen van één of meerdere masten is even een klusje. Je kunt ervoor kiezen om het zelf op je te nemen wat overigens goed te doen is. Je krijgt bij de levering van de baniermasten een duidelijke handleiding met de plaatsingsprocedure. Onze masten zijn lichtgewicht en daarmee gemakkelijk te kantelen voor de plaatsing.

Geen tijd om de baniermasten zelf te plaatsen? Kies voor gemak met onze plaatsingsservice. Een expert komt bij je op locatie om vakkundig en snel de baniermasten te plaatsen. Tijdens bestelling krijg je een indicatie van de leverdatum en vervolgens nemen we contact met je op om een afspraak voor de plaatsing in te plannen wanneer het jou uitkomt.

Persoonlijk advies over de baniermast en de onderdelen

Kom je er via de website niet uit en heb je vragen over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via de live chat onze website, via +31(0)519 228 228 of vul het contactformulier in. We helpen je graag met het realiseren van jouw wensen.