Vlaggenmast polyester met hijsbare banierhouder

Vanaf € 395,00 € 477,95 incl.btw

Stel je eigen mast samen en maak een keuze uit een 5 t/m 12 meter vlaggenmast. Een polyester vlaggenmast met hijsbare banierhouder is dé oplossing voor het hijsen van zowel standaard (landen)vlaggen als baniervlaggen met je bedrijfslogo. Een perfecte mast voor situaties waarin een vlagwissel vaak voorkomt. Je hoeft de mast namelijk niet te kantelen bij het verwisselen van jouw logovlag! Uitgevoerd met een antidiefstal voorziening heb je een veelzijdige mast, met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer
Bestel je een vlaggenmast met plaatsing? De leverdatum is een indicatie, wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Polyester mast met hijsbare banierhouder bestellen

Ben je op zoek naar een veelzijdige en onderhoudsvrije polyester vlaggenmast, die eenvoudig is in gebruik? Bestel de polyester baniermast met hijsbare banierhouder online via de webshop van DVC en creëer extra zichtbaarheid van jouw bedrijfspand. De vlaggenmast wordt standaard geleverd met contragewicht en een ringenset. Een voordeel van deze complete mast: met de hijsbare banierhouder hoef je de mast niet te kantelen bij het verwisselen van de vlag!

Plaatsen van vlaggenmasten

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. DVC heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. De montage is eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van DVC. Wil je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je ontvangt bij de levering van jouw vlaggenmast een duidelijke handleiding met de plaatsingsprocedure.

Materiaal van de vlaggenmast met hijsbare banierhouder

De vlaggenmast met hijsbare banierhouder is gemaakt van polyester en is licht in gewicht. De mast is uitgevoerd met een antidiefstal voorziening, waarbij het vlaggenkoord zich in de mast bevindt en je deze eenvoudig kunt bedienen met een lier. De hijsbare banierhouder is gemaakt van RVS en kan eenvoudig gemonteerd én gedemonteerd worden aan de mast. Je ontvangt een gebruiksvriendelijk product met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Inclusief 10 jaar garantie tegen breuk op het mastprofiel! Ben je toch op zoek naar een andere toepassing? Je vindt bij DVC ook polyester vlaggenmasten met een vaste banierhouder of masten zonder banierhouder.

Materiaal
Polyester baniermast met kunststof draaitop, RVS hijsbare banierhouder en aluminium uithouderstang
Kleur(en)
Alle lengtes in de kleur wit, 6, 7 en 8 meter ook verkrijgbaar in zwart
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Geleverd inclusief
Aluminium uithouderstang 160 cm
7 ringen met kralen
Antidiefstalgewicht (staaf)
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Standaard levertijd
vanaf 5 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Remco

Product voldoet aan de verwachtingen.

Waarom een vlaggenmast met hijsbare banierhouder kopen bij DVC?

  • Je wisselt jouw vlaggen eenvoudig om, zonder de vlaggenmast te kantelen.
  • Geschikt voor zowel standaard (landen)vlaggen als baniervlaggen, waarbij jouw bedrijfsnaam altijd goed zichtbaar is.
  • Een onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke vlaggenmast, met een lange levensduur en inclusief garantie.

Koop de vlaggenmast polyester met hijsbare banierhouder eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.