Afdekkap voor kantelanker

Vanaf € 15,00 € 18,15 incl.btw

Heb je een vlaggenmast met een kantelanker? Dan is deze afdekkap onmisbaar voor een fraai afgewerkt resultaat. De afdekkap sluit naadloos aan op de vlaggenmast en valt precies over het robuuste stalen kantelanker. Daardoor heeft de vlaggenmast van top tot teen een nette uitstraling. De afdekkap is gemaakt van wit kunststof, is slijtvast en kan wel tegen een stootje. Bestel de kap voor jouw vlaggenmast online via de webshop van de DVC. Neem voor vragen contact op met onze specialisten.

Afdekkap bestellen voor een vlaggenmast met kantelanker

Ben je op zoek naar een afdekkap voor het kantelanker van jouw vlaggenmast? Je bestelt hem gemakkelijk via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Afdekkap voor vlaggenmasten met kantelanker

De afdekkap en andere vlaggenmastaccessoires van DVC zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Je plaatst ze eenvoudig op jouw vlaggenmast.

Materiaal van de afdekkap

De afdekkap is gemaakt van wit kunststof. Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact op met onze specialisten.

Toepassing
t.b.v. Vlaggenmast met voetdiameter Ø 120 mm of Ø 140 mm
Materiaal
Kunststof
Kleur(en)
Wit
Formaten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom afdekkappen kopen bij DVC?

  • Deze afdekkappen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij de afdekkappen voor de vlaggenmast al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Bestel de afdekkap eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de afdekkap eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.