Draaitop tbv mastknop

Vanaf € 10,85 € 13,13 incl.btw

Om de mastknop van de vlaggenmast op de mast te bevestigen heb je een draaitop en verloopstuk nodig. In combinatie met een verloopstuk is de draaitop eenvoudig op jouw vlaggenmast te monteren. Het onderdeel is duurzaam en gebruiksvriendelijk. Deze draaitop is alleen geschikt voor aluminium- en polyester vlaggenmasten zonder banierhouders. Bestel de draaitop voor jouw mastknop online via de webshop van DVC.

Draaitop voor de mastknop bestellen

Ben je op zoek naar een draaitop voor jouw aluminium- of polyester vlaggenmast zonder banierhouder om de mastknop te bevestigen? Bestel de draaitop via de webshop van DVC. Het vlaggenkoord wordt door de draaitop geleid, dus je hebt geen leioog meer nodig. Ook als complete set verkrijgbaar met draaitop, verloopstuk en mastknop. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Draaitop voor jouw vlaggenmasten

De draaitoppen van de DVC zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te plaatsen op jouw vlaggenmast. Deze draaitop is geschikt voor aluminium- en polyester vlaggenmasten zonder banierhouders.

Materiaal van de draaitop

De draaitop is gemaakt van aluminium, in wit uitgevoerd.

Plaatsen van de draaitop

Het is belangrijk dat de installatie van de draaitop goed en zorgvuldig gebeurd. Hiervoor is tevens een verloopstuk nodig en eventueel de mastknop.

Materiaal
Aluminium
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom draaitoppen kopen bij DVC?

  • Alle draaitoppen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij de draaitop voor de vlaggenmast snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit draaitop met de langste levensduur.
  • Plaats de draaitop eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop de draaitop eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.