Inglefield clip

Vanaf € 1,00 € 1,21 incl.btw

Op zoek naar een makkelijke manier om de vlag aan de vlaggenlijn te bevestigen? Dan zijn de Inglefieldclips een uitkomst! Deze clips, waar je de uiteinden van de vlaggenlijn aan knoopt, “klik” je eenvoudig aan de clips van de vlag en zo haal je de vlag ook weer eenvoudig uit de mast. Alle mastvlaggen van DVC zijn uitgerust met bandclips. De afmeting van de Inglefield clip is 40 mm bij 25 mm en is toepasbaar op alle mastvlaggen van DVC. Bestel jouw Inglefield clips nu eenvoudig en snel op DVC!

Inglefield clip bestellen

Ben je op zoek naar één of meer Inglefield clips voor jouw vlaggenmast? Bestel dan de Inglefield clip via de webshop van DVC. Duurzaam, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bevestigen.

Materiaal van de Inglefield clip

De Inglefield clip is gemaakt van kunststof. Door de keuze van kwalitatieve grondstoffen gaat de clip extra lang mee. Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact met ons op.

Bevestigen van de Inglefield clip

De Inglefield clip wordt per stuk geleverd. Deze is eenvoudig aan de clips van de vlag te "klikken" en zo haal je de vlag ook weer eenvoudig uit de mast.

Materiaal
Kunststof
Formaat
40 x 25 mm
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.7
3 reviews
Deel jouw ervaring
Nico

Gemakkelijk in gebruik

Theo

goed

J.H

Precies wat ik zocht

Waarom Inglefield clip kopen bij DVC?

  • Alle kikkers, koorden en Inglefield clips liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze producten voor de vlaggenmast snel bij je leveren.
  • Bij DVC ben je verzekerd van mastaccessoires met de beste kwaliteit en met de langste levensduur.

Koop de clip eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een offerte voor maatwerkoplossingen? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.