Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Inglefield clip

Vanaf € 1,00 € 1,21 incl.btw

Op zoek naar één of meer Inglefield clips voor jouw mastvlag? Met deze clips zorg je ervoor dat de vlag aan het vlaggenkoord van jouw vlaggenmast wordt bevestigd. Het vlaggenkoord bevindt zich aan de buitenkant van de mast en is op deze manier makkelijk bereikbaar. De afmeting van de Inglefield clip is 40 mm bij 25 mm en is toepasbaar op alle mastvlaggen van DVC. Bestel jouw Inglefield clips nu eenvoudig en snel op DVC!

Samenstellen en bestellen

Inglefield clip bestellen

Ben je op zoek naar één of meer Inglefield clips voor jouw vlaggenmast? Bestel dan de Inglefield clip via de webshop van DVC is duurzaam en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te bevestigen aan het touw van jouw vlaggenmast, met een lange levensduur.

Materiaal van de Inglefield clip

De Inglefield clip is gemaakt van kunststof. Door de keuze van kwalitatieve grondstoffen gaat de clip extra lang mee! Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact met ons op.

Bevestigen van de Inglefield clip

De Inglefield clip wordt per stuk geleverd. De Inglefield clip is zeer eenvoudig te bevestigen op de mastvlag en het vlaggenkoord. De clip bevestigt u door het koppelmechanisme van de clip aan te sluiten op die van de mastvlag en met een knoop aan het vlaggenkoord.

Materiaal
Kunststof
Formaat
40 x 25 mm
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom Inglefield clip kopen bij DVC?

  • Alle kikkers, koorden en Inglefield clips liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze producten voor de vlaggenmast al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit mastaccessoires met de langste levensduur.
  • Plaats clips eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop de clip eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.