Karabijnhaak

Vanaf € 1,65 € 2,00 incl.btw

Op zoek naar een handige manier om de vlag aan de vlaggenlijn te bevestigen? Kijk dan eens naar de karabijnhaak! Deze haak is perfect voor het snel en gemakkelijk vastmaken van de uiteinden van de vlaggenlijn aan de vlag. Met een simpele klik haak je de karabijnhaak aan de vlag vast en haal je de vlag ook weer snel uit de mast. Bij DVC zijn alle mastvlaggen voorzien van bandclips of haken die je met de karabijnhaak kunt bevestigen. De karabijnhaak heeft een afmeting van 50 mm bij 5 mm, waardoor deze geschikt is voor alle mastvlaggen van DVC. Bestel jouw karabijnhaak nu gemakkelijk en snel bij DVC.

Karabijnhaak bestellen

Ben je op zoek naar één of meer karabijnhaken voor jouw vlaggenmast? Bestel dan de karabijnhaak via de webshop van DVC. Duurzaam, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bevestigen.

Materiaal van de karabijnhaak

De karabijnhaak is gemaakt van RVS. Door de keuze van kwalitatieve grondstoffen gaat de haak extra lang mee.

Bevestigen van de karabijnhaak

De karabijnhaak wordt per stuk geleverd. Deze is eenvoudig aan de clip of haak van de vlag te bevestigen en zo haal je de vlag ook weer eenvoudig uit de mast.

Materiaal
RVS
Formaat
50 x 5 mm
Kleur(en)
Zilverkleurig
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een karabijnhaak kopen bij DVC?

  • Alle vlagaccessoires liggen bij DVC op voorraad, ook de karabijnhaak. Hierdoor kunnen wij deze producten voor de vlaggenmast snel bij je leveren.
  • Bij DVC ben je verzekerd van mastaccessoires met de beste kwaliteit en met de langste levensduur.

Koop de haak eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een offerte voor maatwerkoplossingen? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.