Kikker, koord en clips

Vanaf € 14,95 € 18,09 incl.btw

Een handige set bestaande uit kikker, koord en 2 clips. Het touw bevindt zich aan de buitenzijde van de mast en is zodoende makkelijk bereikbaar. Het formaat van de kikker varieert van 130 tot 205 mm, inclusief twee schroeven ter bevestiging. Uitgevoerd in wit. Kies de passende set afhankelijk van het formaat van jouw vlaggenmast. Bestel jouw accessoires voor de vlaggenmast online via de webshop van DVC. Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact op met onze mastenaccessoires specialisten.

Kikker, koord en clips bestellen voor jouw vlaggenmasten

Ben je op zoek naar een kikker, koord en clips voor jouw vlaggenmast Classic? Bestel dan de set kikker, koord en clips via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Kikker, koord en clips voor jouw vlaggenmasten

De kikker, koord en clips van DVC zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te plaatsen op jouw vlaggenmast. Kies de passende set afhankelijk van het formaat van jouw vlaggenmast.

Materiaal van kikker, koord en clips

De kikker, koord en clips worden standaard geleverd in het wit. De kikker is gemaakt van kunststof. Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact op met onze specialisten.

Plaatsen van de set kikker, koord en clips

De set bestaat uit een kikker, koord en 2 clips. Inclusief 2 schroeven voor het monteren op de vlaggenmast. DVC levert de set met een handige plaatsingshandleiding.

Kikker, koord en clips
Materiaal
Kunststof
Formaat
Grootte kikker 130, 165 of 205 mm (hartafstand schroefgaten resp. 35, 42 en 42 mm)
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Jan

Precies het materiaal wat ik wilde.

Marjan

heel fijn om de vlag met deze producten te hijsen.

Waarom mastaccessoires kopen bij DVC?

  • Alle kikkers, koorden en clips liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze set voor de vlaggenmast al in twee werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit mastaccessoires met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats de set kikker, koord en clips eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop de set kikker, koord en clips eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.