Kikker voor vlaggenmast

Vanaf € 9,55 € 11,56 incl.btw

Op zoek naar een kikker voor de vlaggenmast? De kikker voor de vlaggenmast zorgt ervoor dat het vlaggenkoord bevestigd kan worden aan een vlaggenmast zonder antidiefstalvoorziening. Het vlaggenkoord bevindt zich aan de buitenkant van de mast en heeft een bevestigingspunt nodig. Bestel jouw kikker voor de vlaggenmast eenvoudig en snel op DVC!

Kikker voor vlaggenmast bestellen

Ben je op zoek naar een kikker voor jouw vlaggenmast? Bestel dan de losse kikker via de webshop van de DVC. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Materiaal van de kikker voor jouw vlaggenmast

De kikker is gemaakt van kunststof. Door de keuze van kwalitatieve grondstoffen gaat de kikker extra lang mee! De afmetingen van de diverse kikkers zijn 135mm, 170mm en 210mm en zijn toepasbaar of verschillende vlaggenmasten Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact met ons op. Naast deze losse kikker, levert DVC ook een complete set: vlaggenkoord, clips en kikker.

Bevestigen van de kikker

De kikker wordt per stuk geleverd. De kikker is zeer eenvoudig te bevestigen op de vlaggenmast. De kikker bevestig je door op de mast af te tekenen waar de kikker moet komen, gaatjes te boren en de kikker te bevestigen met de bijgeleverde schroeven.

Materiaal
Kunststof
Toepassing
Geschikt voor polyester en aluminium vlaggenmasten, 5 t/m 18 meter
Kleur(en)
Wit
Formaten
3 Formaten: 145, 165 of 195 mm (hartafstand schroefgaten resp. 35, 42 en 50 mm)
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een kikker voor jouw vlaggenmast kopen bij DVC?

  • Alle kikkers liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze producten voor de vlaggenmast snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit mastaccessoires met de langste levensduur.
  • Plaats de kikker eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop de kikker eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.