Ring met kralen

Vanaf € 2,95 € 3,57 incl.btw

De ring met kralen is een vergelijkbaar product van de ringenset die onmisbaar is bij vlaggenmasten met antidiefstalvoorziening en/of banierhouder. Geschikt voor hoogformaat vlaggen en baniervlaggen voor jouw bedrijfspand. De ring met kralen voor de vlaggenmast zorgt ervoor dat jouw vlag in combinatie met een gewicht strak hangt en zichtbaar blijft. De ring met kralen is verkrijgbaar als stalenketting met wit kunststof kralen. Bestel de ring met kralen en het gewicht voor jouw vlaggenmast online via de webshop van DVC.

Ring met kralen bestellen voor jouw vlaggenmast

Ben je op zoek naar een ring met kralen voor hoogformaat vlaggen voor jouw vlaggenmast met banierhouder? Bestel dan deze ring met kralen online via de webshop van de DVC. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur. De ring met kralen heeft dezelfde functie als de ringenset.

Ring met kralen voor jouw vlaggenmasten

De ring met kralen is onmisbaar bij vlaggenmasten met antidiefstalvoorziening en banierhouders. Geschikt voor hoogformaat vlaggen voor jouw bedrijfspand. De ring met kralen voor de vlaggenmast zorgt ervoor dat jouw vlag in combinatie met een gewicht strak hangt en zichtbaar blijft. De ring met kralen is standaard verkrijgbaar als stalenketting met wit kunststof kralen. Bestel de ring met kralen en het gewicht voor jouw vlaggenmast.

Materiaal van de ring met kralen

De ring met kralen voor de vlaggenmast wordt standaard geleverd in het wit. De ring met kralen is gemaakt van kunststof.

Materiaal
Staal met kunststof
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring

Waarom een ring met kralen kopen bij DVC?

  • Alle ringen voor de vlaggenmast liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw ring met kralen voor de vlaggenmast snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenmastaccessoires met de langste levensduur.

Koop de Ring met kralen eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.