Sierdoppen, set van 3 stuks

Vanaf € 3,30 € 3,99 incl.btw

Deze sierdoppen zorgen voor extra bescherming van het kantelanker. De sierdoppen zijn gemaakt van wit kunststof. Het zorgt ervoor dat de bevestigingsbouten en moeren van het kantelanker uit het zicht zijn. Kies de passende set sierdoppen afhankelijk van de hoogte van jouw vlaggenmast. Bestel de sierdoppen voor jouw kantelanker online via de webshop van DVC.

Sierdoppen voor het kantelanker bestellen

Ben je op zoek naar een set sierdoppen voor een kantelanker van een vlaggenmast? Bestel dan deze sierdoppen eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te plaatsen en met de langste levensduur.

Sierdoppen voor de moeren en bouten van jouw kantelankers van vlaggenmasten

Deze sierdoppen zorgen voor extra bescherming van het kantelanker. De sierdop is gemaakt van wit kunststof. Het zorgt ervoor dat de bouten en moeren uit het zicht zijn. Kies de passende set sierdoppen afhankelijk van de hoogte van jouw vlaggenmast.

Materiaal van de sierdoppen

De sierdoppen voor vlaggenmasten worden standaard geleverd in het wit.

Materiaal
Kunststof
Formaat
Set van 3 doppen ; binnenmaten 2,2 cm en 2,9 cm
Kleur(en)
Wit en zwart
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
8.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Cantor

Prima

Waarom sierdoppen voor jouw kantelanker kopen bij de DVC?

  • Alle sierdoppen voor het kantelanker liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw sierdoppen voor de vlaggenmast al snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit sierdoppen met de langste levensduur.
  • Bestel jouw kantelankers en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de sierdoppen voor het kantelanker eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.