Slinger t.b.v. antidiefstal vlaggenmast

Vanaf € 13,60 € 16,46 incl.btw

De slinger of lier is onmisbaar bij vlaggenmasten met antidiefstal voorziening en zwengelsysteem. De lier kan eenvoudig in het zwengelsysteem geklikt worden om zo met weinig inspanning de vlag te hijsen of naar beneden te halen. De slinger is geschikt voor alle polyester en aluminium masten van DVC. De slinger is van staal met daaraan een kunststof handvat. Bestel de slinger of lier voor jouw vlaggenmast eenvoudig online via de webshop van de DVC.

Slinger bestellen voor jouw vlaggenmasten

Ben je op zoek naar een slinger of lier voor jouw vlaggenmast met antidiefstal voorziening? Bestel dan de slinger via de webshop van de DVC. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te gebruiken en de langste levensduur.

Slinger voor jouw vlaggenmasten

De slinger is onmisbaar bij vlaggenmast met antidiefstal voorziening. De slinger is nodig om jouw bedrijfsvlag in de mast hijsen en naar beneden te halen. De slinger is geschikt voor alle polyester en aluminium masten met antidiefstalvoorziening van DVC.

Materiaal van de slinger

De slinger is van staal waardoor het product een lange levensduur heeft. Het zwarte handvat is van kunststof.

Gebruik van de slinger

De slinger is eenvoudig door iedereen te gebruiken. Met de slinger kun je met weinig inspanning de vlag in de mast hijsen of naar beneden halen.

Materiaal
Staal met kunststof
Toepassing
Geschikt voor polyester- en aluminium antidiefstal vlaggenmast
Kleur(en)
staal met zwart handvat
Formaat
Imbus 9 mm
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Henk

Werkt prima

Henk

Werkt prima

Waarom een slinger kopen bij de DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenmastaccessoires met de langste levensduur.
  • De lier is uit voorraad leverbaar. Daardoor kunnen wij een snelle levertijd garanderen.

Koop de slinger voor jouw antidiefstal vlaggenmast eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.