Vlaggenkoord voor vlaggenmast

Vanaf € 5,70 € 6,90 incl.btw

Op zoek naar een vlaggenkoord voor jouw vlaggenmast? Het vlaggenkoord voor de vlaggenmast zorgt ervoor dat jouw vlag in de top van de mast prijkt. Het vlaggenkoord bevindt zich aan de buitenkant van de mast en is daardoor makkelijk in gebruik. De diameter van het vlaggenkoord is 4 of 5mm. Bestel nu eenvoudig en snel op DVC!

Samenstellen en bestellen

Vlaggenkoord voor vlaggenmast bestellen

Ben je op zoek naar een vlaggenkoord voor jouw vlaggenmast? Bestel dan het vlaggenkoord via de webshop van de DVC. Altijd de beste vlaggenmastaccessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Vlaggenkoord voor jouw vlaggenmast

Het vlaggenkoord van de DVC is duurzaam en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te bevestigen aan jouw vlaggenmast. Het koord heeft een lange levensduur. Het vlaggenkoord is in twee lengtes verkrijgbaar. 15m, Ø 4mm voor de masten van 4 t/m 8 meter en 23m, Ø 5mm voor de masten van 9 t/m 12 meter.

Materiaal van het vlaggenkoord voor jouw vlaggenmast

Het vlaggenkoord is gemaakt van nylon. Door de keuze van goede grondstoffen mag je uitgaan van kwaliteit!

Bevestigen van het vlaggenkoord

De vlaggenlijn wordt per stuk geleverd. De vlaggenlijn is zeer eenvoudig te bevestigen aan de vlaggenmast. De vlaggenlijn bevestig je door het koord door het gaatje boven in de top te schuiven en te bevestigen aan de mastvlag d.m.v. de Inglefield clips. Ben je op zoek naar een vlaggenkoord, Inglefield clips en kikker voor jouw vlaggenmast? Bekijk hier de complete set.

Materiaal
Nylon
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.6
9 reviews
Deel jouw ervaring
Inge

Top

Adri Blom

gekregen wat ik bedoelde

Willy Spronk

Goed stevig koord

G

Degelijk

Senol

Kwalitatief mooi koord

G.W.

Hillie

Prima kwaliteit

Evert Meijer

Mooi touw

Harry

Stevig koord

Waarom een vlaggenkoord kopen bij de DVC?

  • Alle koorden liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze producten voor de vlaggenmast al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit mastaccessoires met de langste levensduur.

Koop het vlaggenkoord online via de webshop van de DVC. Voor advies of vragen helpen wij je graag via de chat of het contactformulier.