Vlaggenkoord voor vlaggenmast

Vanaf € 5,70 € 6,90 incl.btw

Een vlag mooi en gemakkelijk ophangen aan de mast lukt natuurlijk niet zonder vlaggentouw. Gelukkig hebben we bij DVC los touw voor de vlaggenmast in het assortiment. Met het duurzame koord met een lange levensduur ben je voor een lange tijd verzekerd van een solide bevestiging van de vlag aan de mast.

Lengte vlaggenmast touw

Bij ons in de webshop heb je keuze uit twee verschillende lengtes voor het vlaggentouw voor aan een mast. Elke lengte past perfect bij een bepaalde afmeting vlaggenmast. Je hebt keuze uit de volgende twee afmetingen:

  • 15 meter: geschikt voor masten van 4 tot en met 8 meter
  • 23 meter: geschikt voor masten van 9 tot en met 12 meter

Vlaggenkoord bevestigen

Het vlaggentouw is zeer eenvoudig zelf te bevestigen aan de vlaggenmast. Het vlaggenkoord bevestig je door het koord door het gaatje boven in de top te schuiven en te bevestigen aan de mastvlag. Deze bevestiging gaat het gemakkelijkst met onze Inglefield clips. Deze clips klik je aan het vlaggentouw en aan de andere kant klikt je de vlag eraan vast.

Ook andere accessoires om de vlag op te hangen vind je in onze webshop. We hebben verschillende hulpelementen om de vlag zo gemakkelijk mogelijk te bevestigen en om de vlag zo mooi mogelijk te laten hangen. Hieronder vind je een greep uit de handige accessoires:

  • Antidiefstalgewicht: dit zorgt ervoor dat de vlag strak hangt en zichtbaar blijft
  • Verschillende mastknoppen: kies uit oranje, goud, zwart, zilver of wit
  • Antiklimbeugel: om klimmen in een vlaggenmast tegen te gaan
  • Kikker: bevestig vlaggentouw zonder antidiefstalvoorziening
  • Poleled: voorzie de vlaggenmast ‘s avonds en ’s nachts van licht
Materiaal
Nylon
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.5
10 reviews
Deel jouw ervaring
Henk A.Spoor

goed

Inge

Top

Adri Blom

gekregen wat ik bedoelde

Willy Spronk

Goed stevig koord

G

Degelijk

Senol

Kwalitatief mooi koord

G.W.

Hillie

Prima kwaliteit

Evert Meijer

Mooi touw

Harry

Stevig koord

Vraag een offerte aan voor vlaggentouw

Heb je meerdere masten staan bij je bedrijf en wil je een grote bestelling plaatsen? Via onze webshop is twintig de maximale besteleenheid. Wel kun je een persoonlijke offerte aanvraag indienen via onze website. Geef je wensen hierin door en we nemen contact met je op met een passend aanbod.

Koop nu vlaggenkoord

Ligt de vlag klaar maar heb je nog geen touw om de vlag op te hangen aan de mast? We hebben al onze accessoires op voorraad liggen in ons magazijn waardoor we een levering binnen 1 à 2 werkdagen kunnen garanderen. Nog even en je vlag wappert in de wind!