Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Grondbuis

Vanaf € 32,05 € 38,78 incl.btw

De grondbuis is een houder voor de vlaggenmast met een ronde voet. Geschikt voor plaatsing in de grond. De grondbuis is geschikt voor cilindrische vlaggenmasten, waarbij de diameter van de top en de voet gelijk is. De mast wordt ongeveer een meter in de grond geplaatst. De grondbuis is ideaal voor tijdelijke opstellingen. De grondbuis is gemaakt van onderhoudsarm aluminium. Bestel de grondbuis voor jouw vlaggenmast online via de webshop van DVC. Neem voor maatwerk of het laten plaatsen van grondbuizen contact op met onze grondbuis specialisten.

Samenstellen en bestellen

Grondbuis voor jouw vlaggenmast bestellen

Ben je op zoek naar een houder voor jouw vlaggenmast met een ronde voet? Bestel dan de grondbuis via de webshop van DVC. Altijd de beste masthouders, zeer gebruiksvriendelijk en de langste levensduur.

Masthouders voor jouw vlaggenmasten

DVC levert vier vlaggenmasthouders. De grondbuis is geschikt voor cilindrische vlaggenmasten, waarbij de diameter van de top en de voet gelijk is. De mast wordt ongeveer een meter in de grond geplaatst. De grondbuis is ideaal voor tijdelijke opstellingen. Staat de vlaggenmast in de grond en wil je deze regelmatig kantelen? Dan adviseren wij gebruik te maken van het kantelanker.

Materiaal van de grondbuis

De grondbuis is gemaakt van onderhoudsvrij aluminium.

Grondbuis
Materiaal
Formaat
Kleur(en)
Lichtgrijs
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een grondbuis bestellen bij DVC?

  • Alle grondbuizen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw grondbuis al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit grondbuizen met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de grondbuis eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.