Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Kantelanker voor aluminium mast

Vanaf € 116,45 € 140,90 incl.btw

Kantelankers zijn populaire houders voor masten waardoor je eenvoudig de vlaggenmast of baniermast van aluminium kunt kantelen. Hiernaast is het een accessoires wat eenvoudig zelf te plaatsen is. Een kantelanker heeft een scharnierplaat die bevestigd wordt aan het grondanker. Het grondanker wordt in de grond bevestigd door een gat te graven en hier beton in te storten. Wanneer het kantelanker bevestigd wordt aan het grondanker is deze instelbaar zodat de mast altijd recht staat. Neem voor maatwerk of het laten plaatsen van kantelankers contact op met onze kantelanker specialisten.

Samenstellen en bestellen

Kantelanker voor jouw aluminium mast bestellen

Op zoek naar een houder voor jouw aluminium mast waardoor je gemakkelijk de mast kunt kantelen? Bekijk dan onze eenvoudig te plaatsen kantelankers. DVC levert hoge kwaliteit masthouders, met een lange levensduur die tevens zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Masthouders voor jouw masten

DVC levert verschillende masthouders, het kantelanker is hierbij één van de populairste. Het kantelanker is eenvoudig zelf te plaatsen en heeft als voordeel dat een mast niet een meter de grond in hoeft, zoals bij een grondhuis masthouder. Heb je een vlaggenmast of baniermast met een vierkante voet of wil je deze op een gebouw plaatsen? Dan kan je het beste kiezen voor een mastbok masthouder, een set muurbeugels kunnen gebruikt worden om de mast tegen een gevel aan te bevestigen.

Plaatsen van het kantelanker

Het is erg belangrijk dat het de kantelanker voor aluminium masten goed en zorgvuldig geplaatst wordt. Lees hiervoor de handige plaatsingshandleiding van DVC.

Materiaal van het kantelanker

Kantelankers van DVC bestaan uit een scharnieren bovendeel, dit wordt ook wel de scharnierplaat genoemd. De scharnietplaat zit verankerd in de onderzij van de aluminium mast. Hiernaast is er het grondanker waarop de scharnierplaat bevestigd wordt, het grondanker wordt in beton gestort waardoor de aluminium mast altijd recht staat.

Kantelanker voor aluminium mast
Materiaal
Formaat
Kleur(en)
Lichtgrijs
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een kantelanker bestellen bij DVC?

  • Alle kantelankers liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw kantelanker al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit kantelankers met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en masten eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats het kantelanker eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop het kantelanker eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.