Kantelanker voor aluminium mast

Vanaf € 85,00 € 102,85 incl.btw

Een kantelanker is een populaire manier om een vlaggenmast of baniermast te plaatsen. De mast staat kaarsrecht en is eenvoudig neer te halen bij slecht weer of voor onderhoud. Een kantelanker bestaat uit twee delen, een schanierplaat en een grondanker, plaats de kantelanker eenvoudig zelf of laat het doen door onze specialisten. Bestel het kantelanker eenvoudig online via de website van DVC.

Lees meer
Heb je een nieuw grondanker nodig? Het is verstandig advies in te winnen bij onze specialisten alvorens te bestellen. Zo voorkom je dat je een verkeerd model bestelt.

Kantelanker voor jouw aluminium mast bestellen

Op zoek naar een houder voor jouw aluminium mast waarmee je gemakkelijk de mast kunt kantelen? Bekijk dan onze eenvoudig te plaatsen kantelankers. Kantelbare masten besteld bij DVC zijn voorzien van een complete kantelankerset. Dit product is geschikt als je mast reeds bezit over een scharnierplaat, maar je een nieuw grondanker zoekt.

Masthouders voor jouw masten

DVC levert verschillende masthouders, het kantelanker is een zeer populaire manier van plaatsen. De mast is namelijk eenvoudig te kantelen voor slecht weer, onderhoud en reparaties. Door het betonnen blok staat de mast zeer stevig en is relatief eenvoudig te plaatsen.

Plaatsen van het kantelanker

Het is erg belangrijk dat het de kantelanker voor aluminium masten goed en zorgvuldig geplaatst wordt. Lees hiervoor de handige plaatsingshandleiding van DVC.

Materiaal van het kantelanker

Kantelankers van DVC bestaan uit een scharnieren bovendeel, dit wordt ook wel de scharnierplaat genoemd. De scharnierplaat zit verankerd in de onderzijde van de aluminium mast. Hiernaast is er het grondanker waarop de scharnierplaat bevestigd wordt, het grondanker wordt in beton gestort waardoor de aluminium mast altijd recht staat.

Kantelanker voor aluminium mast
Materiaal
Gegalvaniseerd staal
Formaat
Hart-tot-hart maat van doorsnee voet 60 tot 145 mm bedraagt 20 cm.
60 t/m 120 mm is m16 en 145 mm is m20
Kleur(en)
Lichtgrijs
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een kantelanker bestellen bij DVC?

  • Alle kantelankers liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw kantelanker snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit kantelankers met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en masten eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop het kantelanker eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.