Mastbok

Vanaf € 142,05 € 171,88 incl.btw

Een mastbok is een stevige houder voor de vlaggenmast met een vierkante voet. De solide mastbokken zijn geschikt voor plaatsing in de grond. De mast is makkelijk te kantelen op het hoogste punt van de bok door middel van een pin door de mast. Bestel jouw mastbok voor jouw vlaggenmast online via de webshop van DVC. Neem voor maatwerk of het laten plaatsen van mastbokken contact op met onze specialisten.

Vraag offerte aan

Mastbok voor jouw vlaggenmast bestellen

Ben je op zoek naar een sterke houder voor jouw vlaggenmast met een vierkante voet? Bestel dan de mastbok online via de webshop van DVC. Altijd de beste masthouders, zeer gebruiksvriendelijk en de langste levensduur.

Masthouders voor jouw vlaggenmasten

DVC levert diverse vlaggenmasthouders. De mastbok is een ideale houder voor de vlaggenmast met een vierkante voet. Geschikt voor plaatsing van vlaggenmasten in de grond. Speciaal voor plaatsing van een vlaggenmast op een dak levert DVC een mastbok met grondplaat voor dakbevestiging.

Plaatsen van de mastbok

Het is belangrijk dat de installatie van deze vlaggenmasthouder goed en zorgvuldig gebeurt. DVC heeft een speciaal team voor het plaatsen van vlaggenmasten en onderdelen. Het mastenplaatingsteam zorgt ervoor dat jouw mastbok goed wordt gemonteerd. Vraag een offerte aan voor het plaatsen van jouw mastbok. Wil je de mastbok zelf plaatsen? DVC levert de mastbok met een handige plaatsingshandleiding.

Materiaal van de mastbok

DVC levert mastbokken van gegalvaniseerd staal of hardhout.

Mastbok
Materiaal
Keuze uit hardhout en gegalvaniseerd staal
Formaat
Geschikt voor masten van 5 t/m 12 meter
Kleur(en)
Hardhout in de kleuren blank en wit, gegalvaniseerd staal in de kleur lichtgrijs
Standaard levertijd
3 weken

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een mastbok kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit mastbokken met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats de mastbok zelf met een handige handleiding.

Koop de mastbok eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.