Mastenplaatsing

Prijs op aanvraag

Het goed plaatsen van een vlaggenmast of baniermast is vakwerk. Het is van belang dat de installatie goed en zorgvuldig gebeurt, zodat de mast kaarsrecht staat en je de mast optimaal kan benutten. Wil je het plaatsen van jouw mast van DVC uitbesteden? Vraag dan een offerte op voor mastenplaatsing. Onze plaatsingsteam werkt in heel Nederland en komt bij jou langs om jouw mast perfect te installeren.

Vraag offerte aan

Mastenplaatsing bestellen

Ben je op zoek naar een ervaren en professionele organisatie voor het plaatsen van vlaggenmasten of baniermasten? Vraag dan direct een offerte aan bij de specialisten va DVC. Altijd zorgvuldige installatie van vlaggenmasten, eenvoudig online te regelen met jouw bestelling van masten.

Werkwijze mastenplaatsingsdienst

De standaard montage van vlaggenmasten is altijd in overleg. Vooraf wordt de werkwijze en manier van plaatsen bepaald, kies uit kantelanker, grondbuis, mastbok en muurbeugel. Voor plaatsing op unieke locaties waarbij hoogwerker vereist is of op specifieke tijden buiten onze standaard planning kan een toeslag gerekend worden. De Waddeneilanden zijn uitgesloten voor plaatsing en onderhoud door DVC. Vooraf wordt er contact opgenomen over de exacte planning. De plaatingsvoorwaarden vind je hier.

Mastenplaatsing
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom het plaatsen uitbesteden aan de specialisten van DVC?

  • Je bent verzekerd van ervaren professionals die jouw vlaggenmasten zorgvuldig plaatsen.
  • Bestel de plaatsing direct mee bij jouw vlaggenmast of baniermast van DVC.

Vraad direct een offerte aan voor het plaatsen van jouw vlaggenmast of baniermast. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.