Mastpakket met Led Tree kerstverlichting

Prijs op aanvraag

Met het mastpakket inclusief Led Tree kerstverlichting ben je direct klaar voor de feestdagen. Profiteer nu van een compleet pakket bestaande uit een polyester vlaggenmast van 6 meter met bijpassende vlaggenmastverlichting! Kleed jouw tuin sfeervol en feestelijk aan tijdens de donkere dagen richting kerst. Een mooie toevoeging aan jouw terke, onderhoudsvrije polyester mast. Bestel eenvoudig online.

Lees meer
De LedTree is helaas uitverkocht. Bekijk de andere leuke kerstartikelen van DVC. Uitverkocht

Vlaggenmast met Led Tree bestellen

Ben je op zoek naar een nieuwe vlaggenmast met kerstverlichting, bestel dan nu eenvoudig en snel een voordelig pakket online. Je bestelt de polyester mast met een lengte van 6 meter met bijpassende kerstverlichting en kleed jouw tuin in een handomdraai aan voor de feestdagen. De polyester mast is duurzaam en onderhoudsarm, hier heb je jaren profijt van.

Installatie van mastverlichting Led Tree

Creëer direct extra sfeer in je tuin met een vlaggenmast van DVC, inclusief Led Tree verlichting! De kerstverlichting met 720 leds past perfect op een 6 meter hoge vlaggenmast. Hijs de bovenkant van de Led Tree in de vlaggenmast en bevestig de onderzijde eenvoudig met de 20 bijgeleverde grondpinnen. Jouw zes meter hoge vlaggenmast staat in een handomdraai te schitteren.

Plaatsing van de vlaggenmast

Bij het bestellen van jouw vlaggenmast kies je uit plaatsing in eigen beheer of inclusief plaatsing. Ons ervaren mastenplaatsingsteam komt de mast dan bij jou installeren. Na het bestellen van jouw mast neemt ons webteam contact met je op voor de definitieve afspraak. De mast zelf plaatsen? Maak dan gebruik van onze handige plaatsingshandleidingen.

Materiaal
Vlaggenmast: Polyester, Fairybell kerstverlichting: Kunststof, rubberen snoeren en LED lampjes
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
5 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlaggenmast met Led Tree kerstverlichting bestellen bij DVC?

  • Profiteer van een voordelige mastendeal voor de winter!
  • Je bent verzekerd vaneen onderhoudsarme en sterke polyester vlaggenmast.
  • Bestel de vlaggen voor de vlaggenmast eenvoudig mee via de webshop, om na de winter te gebruiken.

Bestel jouw vlaggenmast met Led Tree mastverlichting eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.