Actiepakket polyester mast met gratis wimpel

Vanaf € 195,00 € 235,95 incl.btw

Profiteer nu van een exclusieve deal bij DVC: een vlaggenmast actiepakket met een gratis Nederlandse wimpel cadeau! Geef jouw huis en tuin extra allure met de sterke, onderhoudsvrije polyester vlaggenmast van DVC. Het mastpakket compleet bestaat uit een vlaggenmast met kikker en koord van 5, 6 of 7 meter, een peervormige mastknop en kantelanker. Je ontvangt van ons een bijpassende Nederlandse wimpel cadeau. Bestel het vlaggenmast actiepakket online via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Mast met gratis Nederlandse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije vlaggenmast voor jouw huis, tuin of bedrijf tegen een scherpe prijs? Bestel dan het vlaggenmast actiepakket online via de webshop van DVC. Nu met gratis Nederlandse wimpel! Je ontvangt een gebruiksvriendelijke polyester mast met de langste levensduur.

Vlaggenmast voor jouw huis en tuin

Met deze polyester vlaggenmast met kikker en koord wapperen mastvlaggen en wimpels sierlijk in de wind. Het geeft jouw huis, tuin of bedrijf extra sfeer en allure. Het mastpakket compleet bestaat uit: Vlaggenmast 5, 6 of 7 meter, een peervormige mastknop en kantelanker. De vlaggenmasten zijn te combineren met een landenvlag, provincievlag of gemeentevlag voor een prachtig geheel.

Plaatsen van de vlaggenmasten

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. Ga je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je krijgt bij de masten een heldere handleiding met de plaatsingsprocedure. Bekijk hier de plaatsingshandleiding.

Kom je er niet uit of wil je het liever uitbesteden? DVC heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van DVC. De standaard montage is altijd in overleg. Je wordt vooraf geïnformeerd over de exacte planning.

Materiaal
Polyester
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
vanaf 5 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Jaap Erik

precies wat je mag verwachten

Waarom een vlaggenmast actiepakket bestellen bij DVC?

  • Extra scherp geprijsd en nu geleverd met gratis Nederlandse wimpel!
  • Alle vlaggenmasten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenmast al binnen vijf werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenmasten met de langste levensduur. Kies de garantietermijn die bij je past.

Koop het vlaggenmast actiepakket met gratis wimpel eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.