Vlaggenmast polyester met kikker en koord inclusief plaatsing

Vanaf € 363,75 € 440,14 incl.btw

Stel je eigen mast samen en maak een keuze uit een 5 t/m 12 meter vlaggenmast. Kies voor de bestseller bij DVC: een all-inclusive mastendeal! Onze complete polyester vlaggenmasten, inclusief plaatsing, tegen een scherpe prijs. Selecteer een mast van 5, 6 of 7 meter met een oranje-, zilver- of goudkleurige knop, en onze ervaren plaatsingsdienst komt bij je langs om de mast te installeren. Zo zorg je ervoor dat jouw vlaggenmast zorgvuldig wordt gemonteerd en jij hebt hier geen omkijken naar. Bestel jouw populaire complete vlaggenmast inclusief plaatsing in de webshop van DVC.

Lees meer
De leverdatum van de mast met plaatsing is een indicatie. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. Let op: plaatsing op de waddeneilanden uitgezonderd.

Vlaggenmast inclusief plaatsing bestellen

Ben je op zoek naar een nieuwe vlaggenmast, waarbij je zelf geen omkijken hebt naar de plaatsing op locatie? Profiteer dan van een all-inclusive mastendeal bij DVC. Je bestelt een polyester mast met een lengte van 6 of 7 meter en ons mastenplaatsingsteam komt bij je langs om de mast te monteren.

Materiaal van de vlaggenmast

De vlaggenmast inclusief plaatsing is gemaakt van polyester en verkrijgbaar met een lengte van 5, 6 of 7 meter. De masten zijn uitgevoerd in het wit en afgewerkt met kikker, koord en clips. Kies voor een peervormige oranje-, zilver- of goudkleurige knop en maak jouw eigen vlaggenmast compleet. Een sterke en duurzame vlaggenmast, tegen een scherpe prijs met 10 jaar garantie.

Werkwijze voor de plaatsing van jouw vlaggenmast

Na het plaatsen van jouw bestelling nemen onze specialisten contact met je op voor de montage van jouw vlaggenmast. In overleg wordt er een afspraak gemaakt en komt het mastenplaatsingsteam bij je langs. Jouw vlaggenmast wordt geplaatst in een nastelbaar kantelanker, gestort in beton. Met deze masthouder kunt je de mast in de toekomst eenvoudig kantelen. Na de montage door ons ervaren plaatsingsteam is jouw vlaggenmast klaar voor gebruik.

Materiaal
Polyester
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
10 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden
10.0
4 reviews
Deel jouw ervaring
Piet

netjes en zorgvuldig

Adri Voogt

Perfect

Mity

Super bedrijf

Guus

Top

Waarom een vlaggenmast inclusief plaatsing bestellen bij de DVC?

  • Profiteer van een all inclusive mastendeal, tegen een scherpe prijs!
  • Je bent verzekerd van een snelle en zorgvuldige plaatsing van jouw vlaggenmast.
  • Bestel jouw vlaggen voor de vlaggenmast eenvoudig mee in de webshop.

Koop jouw vlaggenmast inclusief plaatsing eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.