Masten Check-up

Vanaf € 115,00 € 139,15 incl.btw

Heeft jouw vlaggenmast of baniermast van DVC onderhoud nodig? Laat het doen door onze professionals! Met een masten check-up kijken wij jouw baniermast of vlaggenmast van top tot teen na. Hierdoor wordt de levensduur van de mast verlengd en zorgen wij voor een grondige reiniging van de mast. Ga voor extra lang vlagplezier door jouw mast goed te onderhouden. Bestel direct online op DVC.nl

Masten Check-Up bestellen

Met de Masten Check-Up van DVC neemt ons ervaren mastenteam jou het werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw vlaggenmast grondig wordt gereinigd en checken de werking van diverse mastonderdelen. Zo zorg je voor een langere levensduur en een mast die klaar is voor alle weersomstandigheden.

Onderhoud aan jouw vlaggenmast met de Masten Check-Up

Tijdens de onderhoudsbeurt aan jouw vlaggenmast gaat ons plaatsingsteam aan de slag met:

  • Het schoonmaken van de vlaggenmast;
  • Het vervangen van het koord;
  • Het checken van de werking van diverse mastonderdelen*.

Na het plaatsen van jouw bestelling nemen wij contact met jou op om een afspraak in te plannen voor het onderhoud aan jouw vlaggenmast.

*Blijkt een onderdeel aan vervanging toe? Dit wordt gerapporteerd aan jouw contactpersoon bij DVC. Wij sturen dan een offerte toe voor de overige kosten voor het vervangen van de betreffende onderdelen.

Masten Check-up
Na bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen voor het onderhoud aan uw vlaggenmast.
Levertijd
10 Werkdagen
9.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Pieter J.

Snel en goed volgens planning uitgevoer

Hylke Schuurmans

goed

Waarom een Masten Check-Up bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van ervaren professionals die jouw vlaggenmast zorgvuldig nakijken.
  • Door het goed onderhouden van jouw mast wordt de levensduur verlengd: gegarandeerd extra vlagplezier.

Bestel de masten check-up direct online of informeer naar de mogelijkheden van onze onderhoudsservice via +31 (0)519 228 252, onze chat of het contactformulier. De Waddeneilanden zijn helaas uitgesloten voor een check-up.