Adapter voor gevelstokknop

Vanaf € 0,50 € 0,61 incl.btw

Om de vlaggenstokknop op een aluminium vlaggenstok te bevestigen Heb je een adapter nodig. Deze adapter wordt standaard bij jouw aluminium vlaggenstok geleverd. Uiteraard kun je de adapter voor jouw aluminium vlaggenstokknop ook los bestellen. De vlaggenstokknop met een diameter van 1,8 cm is met deze adapter eenvoudig op een aluminium vlaggenstok te monteren met een diameter van 3 cm. Het onderdeel is duurzaam en gebruiksvriendelijk. Bestel jouw adapter voor jouw aluminium vlaggenstokknop online via de webshop van DVC. ben je op zoek naar een complete aluminium vlaggenstok met adapter en vlaggenstokknop? Bestel deze dan direct als set online.

Adapter voor aluminium vlaggenstokknop bestellen

Ben je op zoek naar een adapter om jouw knop op jouw aluminium vlaggenstok te bevestigen? Bestel dan deze adapter via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenstok accessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Adapter voor jouw gevelstokken

De adapters van de DVC zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te plaatsen op jouw gevelstokken van aluminium met een diameter van 3 cm. De vlaggenstokknop dient een diameter te hebben van 1,8 cm.

Materiaal van een adapter

De adapters zijn gemaakt van wit kunststof. Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact op met onze specialisten.

Materiaal
PP regeneraat
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een adapter kopen bij DVC?

  • Alle accessoires voor jouw vlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij de adapters voor de vlaggenstokken snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit adapters met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen, vlaggenhouders, vlaggenstokken en vlaggenstokknoppen eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop een adapter eenvoudig online via de webshop van de DVC. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.