Knop vlaggenstok

Vanaf € 2,20 € 2,66 incl.btw

Deze knop van kunststof is een functionele accessoire voor op jouw gevelstok. Beschikt over een handig ophanghaakje voor jouw vlag en is eenvoudig te plaatsen of vervangen op jouw gevelstok hout of aluminium. De gevelstokknoppen zijn standaard leverbaar in diverse kleuren, zodat jouw uitgebreid de keuze heeft. Het formaat van de knop is standaard te bestellen voor de twee types gevelstokken Ø top 18 mm of Ø top 30 mm. Tevens is deze knop voor jouw gevelstok te bestellen met adapter of zonder haakje. Bestel jouw accessoires voor jouw gevelstok online via de webshop van DVC.

Gevelstokknoppen bestellen voor jouw gevelstokken

Ben je op zoek naar een knop voor jouw gevelstok? Bestel dan de knop voor jouw gevelstok via de webshop van DVC. Altijd de beste gevelstokaccessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Gevelstokknoppen voor jouw gevelstokken

De gevelstokknoppen van DVC zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Tevens is het gemaakt van sterke materialen die speciaal zijn ontwikkeld voor de weersomstandigheden in Nederland. Eenvoudig te plaatsen op jouw gevelstok aluminium of hout. Kies de passende knop afhankelijk van het formaat van jouw gevelstok.

Materiaal van gevelstokknop

De gevelstokknop wordt standaard geleverd in diverse kleuren. De knop is gemaakt van kunststof. Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact op.

Knop vlaggenstok
Materiaal
Kunststof
Formaat
Diameter gevelknop 7 cm
Kleur(en)
Verkrijgbaar in de kleuren: Oranje, wit, geel, lichtblauw, donkerblauw, rood, groen en zwart
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Gerard

De roll over knop werkt zoals het behoort te doen

Angela

prima geholpen. Snel bezorgd

Waarom gevelstokaccessoires kopen bij DVC?

  • Alle gevelstokknoppen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze knop voor de gevelstok al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit gevelstokaccessoires met de langste levensduur.
  • Bestel jouw gevelstokken, vlaggenstokhouders en gevelstokaccessoires eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de knop voor de gevelstok eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.