Rechthouder

Vanaf € 14,15 € 17,12 incl.btw

De rechthouder is een kunststof stok, speciaal bedoeld om een logo op een kioskvlag goed zichtbaar te tonen. De rechtouder is enkel geschikt voor een kioskvlag uit doek met een speciale zoom voor de rechthouder. Je schuift de rechthouder eenvoudig over de vlaggenstok (Ø 3 cm) en door de zoom, waardoor jouw opdruk altijd goed leesbaar is. Bestel de rechthouder online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact op met onze vlaggenstok specialisten.

Rechthouder voor kioskvlaggen bestellen

Als jij wil zorgen dat jouw kioskvlag altijd strak hangt en jouw logo altijd goed leesbaar is, kies dat voor de combinatie met een rechthouder van DVC. Let op: Jouw kioskvlag moet voorzien van van een speciale zoom ten behoeve van de rechthouder. Bestel jouw kioskvlag én rechthouder eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Rechthouder voor vlaggenstokken aan de gevel

De rechthouder is een handige accessoire voor jouw kioskvlag. Een kioskvlag wordt ook wel een vlag met schuine broeking genoemd. Je schuift de rechtouder eenvoudig over de vlaggenstok (Ø 3 cm) en door de open zoom van de kioskvlag enkelzijdig. Dit product is niet geschikt voor kioskvlaggen zonder de open zoom of dubbelzijdige kioskvlaggen, vervaardigd uit PVC.

Materiaal van de rechthouder

De rechthouder is gemaakt van kunststof. Dit attribuut plaats je eenvoudig over de vlaggenstok (Ø 3 cm). Hierdoor hangt jouw kioskvlag altijd strak naar beneden en is het ontwerp van de vlag altijd zichtbaar.

Materiaal
Kunststof
Formaat
Stok van 65 cm lang met buis, passend bij gevelstokken met Ø 3 cm
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een rechthouder kopen bij DVC?

  • Alle rechthouders liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw rechthouder al snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit en de langste levensduur.
  • Bestel jouw kioskvlaggen en vlaggenstoks eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de rechthouder eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.