Rechthouder

Vanaf € 14,15 € 17,12 incl.btw

De rechthouder is een kunststof stok met een ingebouwd correctiesysteem dat over de bestaande vlaggenstok wordt geplaatst. Hierdoor draait de vlaggenstok altijd met de vlag mee en is het ontwerp van de vlag altijd zichtbaar. Alleen geschikt voor kioskvlag schuinebroeking. Een kioskvlag schuine broeking die recht blijft hangen presenteert haar boodschap optimaal. Bestel de rechthouder online via de webshop van de DVC. Neem voor vragen contact op met onze vlaggenstok specialisten.

Samenstellen en bestellen

Rechthouder voor vlaggen bestellen

Ben je op zoek naar een oplossing die ervoor zorgt dat de opdruk van jouw kioskvlag schuinebroeking altijd zichtbaar is? Bestel dan de rechthouder online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Rechthouder voor vlaggenstokken aan de gevel

De rechthouder is een handige accessoire voor jouw kioskvlag schuinebroeking. Solide over een vlaggenstok voor aan de gevel te plaatsen. In combinatie met een passende vlaggenstokhouder aan de gevel te bevestigen.

Ben je op zoek naar een rechthouder voor rechtformaat gevelvlaggen? Bestel dan de Roll-over online.

Schuinebroekingsvlag voor de rechthouder

De rechthouder is te combineren met een kioskvlag schuine broeking voor jouw bedrijfspand. Deze gevelvlag is ook een mooi product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden zoals een jubileum of evenement.

Materiaal van de rechthouder

De rechthouder is gemaakt van kunststof. Dit attribuut als correctiesysteem plaats je eenvoudig over de vlaggenstok. Hierdoor draait de rechthouder altijd met de vlag mee en is het ontwerp van de vlag altijd zichtbaar. Jouw bedrijfslogo en opdruk zijn zo goed zichtbaar.

Materiaal
Kunststof
Formaat
Stok van 65 cm lang met buis, passend bij gevelstokken met Ø 3 cm
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een rechthouder kopen bij DVC?

  • Alle rechthouders liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw rechthouder al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit rechthouders met correctie systeem en de langste levensduur.
  • Bestel jouw schuinebroekingsvlaggen en vlaggenstokhouders eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de rechthouder eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.