Rechtstandige houder 90°

Vanaf € 18,97 € 22,95 incl.btw

Deze vlaggenstokhouder is een onmisbare accessoire voor jouw gevelstok. Deze rechtstandige houder van 90° is eenvoudig te plaatsen op jouw woning, bedrijfspand of vrijstaand in de ruimte. De rechtstandige houder van 90° is standaard uitgevoerd in gemoffeld wit en is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Passend bij gevelstokken met Ø 3 cm. Bestel jouw vlaggenstokhouder online via de webshop van de DVC. Neem voor andere kleuren en uitvoeringen contact met ons op.

Rechtstandige houders van 90° bestellen voor jouw gevelstokken

Ben je op zoek naar een rechtstandige houder van 90° voor jouw gevelstok? Bestel dan de rechtstandige houder van 90° via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenstokhouders, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Rechtstandige houders van 90° voor jouw gevelstokken

De rechtstandige houders van 90° van DVC zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te plaatsen op jouw gevelstok hout of aluminium.

Materiaal van rechtstandige houder van 90°

De rechtstandige houders van 90° worden standaard geleverd in gemoffeld wit. De rechtstandige houder van 90° is gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Materiaal
Gegalvaniseerd staal, wit gemoffeld
Formaat
Passend bij gevelstokken met Ø 3 cm
Kleur(en)
Wit
Montagemateriaal
geleverd exclusief montagemateriaal

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom vlaggenstokhouders kopen bij DVC?

  • Alle rechtstandige houders van 90° liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze vlaggenstokhouder snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenstokhouder met de langste levensduur.
  • Plaats de rechtstandige houders van 90° eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop de rechtstandige houder van 90° eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.