Halstandaard

Vanaf € 62,50 € 75,63 incl.btw

Met de halstandaard plaats je meerdere vlaggen met vlaggenstokken zeer eenvoudig vrijstaand op de vloer van jouw kantoor. De halstandaard is eenvoudig te (ver)plaatsen. Zeer geschikt voor organisaties en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum of evenement. De halstandaard is leverbaar in gegalvaniseerd staal. Bestel de vlaggenstokhouder online via de webshop van de DVC.

Samenstellen en bestellen

Halstandaard voor vlaggenstokken bestellen

Ben je op zoek naar een houder voor meerdere vlaggenstokken die vrijstaand op de vloer kunnen staan? Bestel dan deze halstandaard drielinghouder voor vlaggenstokken online via de webshop van de DVC. Altijd de beste vlaggenaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Halstandaard drielinghouders voor jouw bedrijf

Met de halstandaard plaats je vlaggen met vlaggenstokken zeer eenvoudig vrijstaand op de vloer. De halstandaard is eenvoudig te (ver)plaatsen. Zeer geschikt voor organisaties en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum of evenement. De houder is solide op de vloer te plaatsen voor bijpassende vlaggenstokken.

Materiaal van de halstandaard drielinghouder

De halstandaard is leverbaar in sterk staal.

Materiaal
Staal, electrolitisch verzinkt
Formaat
Grondplaat van 32 x 25 cm met een buishoogte van 16 cm
Kleur(en)
Lichtgrijs
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een halstandaard kopen bij DVC?

  • Alle vlaggenstok houders liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw halstandaard al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenstokhouders met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en vlaggenstokken eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de halstandaard eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.