Halstandaard

Vanaf € 48,75 € 58,99 incl.btw

Met de halstandaard plaats je één of meerdere vlaggen met vlaggenstokken zeer eenvoudig vrijstaand op de vloer van jouw kantoor. De halstandaard is eenvoudig te (ver)plaatsen. Zeer geschikt voor organisaties en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum of evenement. De halstandaard is leverbaar in gegalvaniseerd staal en de kleur antraciet. Bestel de vlaggenstokhouder online via de webshop van de DVC.

Halstandaard voor vlaggenstokken bestellen

Ben je op zoek naar een houder voor meerdere vlaggenstokken die vrijstaand op de vloer kunnen staan? Bestel dan deze halstandaard voor vlaggenstokken online via de webshop van de DVC. Beschikbaar voor 1, 2, 3 of 5 vlaggen. Altijd de beste vlaggenaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Halstandaard voor jouw bedrijf

Met de halstandaard plaats je vlaggen met vlaggenstokken zeer eenvoudig vrijstaand op de vloer. De halstandaard is eenvoudig te (ver)plaatsen. Zeer geschikt voor organisaties en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum of evenement. De houder is solide op de vloer te plaatsen voor bijpassende vlaggenstokken.

Materiaal van de halstandaard

De halstandaard is leverbaar in electrolyt verzinkt staal, 3-ling houder of staal met een antracietkleurige coating met keuze uit 1-ling-, 2-ling-, 3-ling- en 5-ling houder.

Materiaal
Staal, electrolitisch verzinkt of gecoat
Formaat
Grondplaat van 33 x 25 cm, buishoogte 14 cm
Kleur(en)
Lichtgrijs of antraciet
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een halstandaard kopen bij DVC?

  • Alle vlaggenstok houders liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw halstandaard al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenstokhouders met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen en vlaggenstokken eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de halstandaard eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.