Tweelinghouder

Vanaf € 22,10 € 26,74 incl.btw

Deze vlaggenstokhouder is een onmisbare accessoire voor jouw gevelstok. Deze tweelinghouder van 45° is eenvoudig te plaatsen op jouw woning, bedrijfspand of vrijstaand in de ruimte. De tweelinghouder is standaard uitgevoerd in gemoffeld wit en is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Passend bij gevelstokken met Ø 3 cm. Inclusief 4 schroeven ter bevestiging van jouw tweelinghouder. Bestel jouw vlaggenstokhouder online via de webshop van DVC. Neem voor andere kleuren en uitvoeringen contact met ons op.

Tweelinghouders bestellen voor jouw gevelstokken

Ben je op zoek naar een tweelinghouder voor jouw gevelstok? Bestel dan de tweelinghouder via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenstokhouders, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Tweelinghouders voor jouw gevelstokken

De tweelinghouders van DVC zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te plaatsen op jouw gevelstok hout of aluminium.

Materiaal van tweelinghouder

De tweelinghouders worden standaard geleverd in gemoffeld wit en is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Neem voor andere kleuren of uitvoeringen contact op.

Plaatsen van de tweelinghouder

De tweelinghouder wordt geleverd inclusief 4 schroeven voor het monteren op de muur.

Tweelinghouder
Materiaal
Gegalvaniseerd staal, wit gemoffeld
Formaat
Passend bij gevelstokken met Ø 3 cm
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
Montagemateriaal
geleverd exclusief montagemateriaal

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom vlaggenstokhouders kopen bij DVC?

  • Alle tweelinghouders liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze vlaggenstokhouder al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenstokhouder met de langste levensduur.
  • Bestel jouw gevelstokken, gevelstok accessoires en vlaggenstokhouders eenvoudig mee via de webshop van DVC.
  • Plaats de tweelinghouder eenvoudig zelf met een handige handleiding.

Koop de tweelinghouder eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.