Vlaggenstokhouder (Ø 1.8 cm)

Vanaf € 1,90 € 2,30 incl.btw

De vlaggenstokhouder is een onmisbare accessoire voor de gevelvlag. Eenvoudig te plaatsen aan de gevel van een woning of bedrijfspand. De vlaggenstokhouder is geschikt voor organisaties en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of evenement. De houder is solide aan de gevel te bevestigen voor een passende vlaggenstok, Ø 1.8 cm. De vlaggenstokhouders zijn leverbaar in wit kunststof of sterk aluminium. Bestel de vlaggenstokhouder online via de webshop van DVC.

Vlaggenstokhouders bestellen

Ben je op zoek naar een sterke houder voor vlaggenstokken en montage aan de gevel? Bestel dan deze vlaggenstokhouder online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Vlaggenstokhouder voor aan de gevel

De vlaggenstokhouder is een onmisbare accessoire voor jouw gevelvlaggen. Eenvoudig te plaatsen aan de gevel van een woning of bedrijfspand. De vlaggenstokhouder is geschikt voor organisaties en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of evenement. De houder is solide aan de gevel te bevestigen voor een passende vlaggenstok van Ø 1.8 (95 cm).

Materiaal van de vlaggenstokhouder

De vlaggenstokhouder is leverbaar in wit kunststof of sterk aluminium. De vlaggenstokhouders zijn geschikt voor vlaggenstokken met Ø 1.8 cm.

Materiaal
Keuze uit kunststof en aluminium
Formaat
Passend bij gevelstokken met Ø 1.8 cm
Kleur(en)
Keuze uit wit (kunststof) en lichtgrijs (aluminium)
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
Montagemateriaal
geleverd exclusief montagemateriaal
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
GJ

Goed. Precies zoals beloofd/verwacht.

Waarom een vlaggenstokhouder kopen bij DVC?

  • Alle vlaggenstokhouders liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenstokhouder snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenstokhouders met de langste levensduur.
  • Bestel jouw gevelvlaggen en vlaggenstokken eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de vlaggenstokhouder eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.