Vlag gemeente Hoeksche Waard

Vanaf € 28,15 € 34,06 incl.btw

Op zoek naar de gemeentevlag van Hoeksche Waard? Bij DVC vind je de gemeentevlag van Hoeksche Waard in voor aan de gevel en in de mast. Draag de trots van jouw gemeente uit en bestel de vlag van Hoeksche Waard eenvoudig online via de webshop van DVC.

Vlag van gemeente Hoeksche Waard bestellen

Ben je op zoek naar een gemeentevlag van Hoeksche Waard? Koop de vlag van Hoeksche Waard eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd gemeentevlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Gemeentevlag Hoeksche Waard voor jouw woning of organisatie

Breng de gemeente Hoeksche Waard goed in beeld in jouw straat. Gemeentevlaggen geven extra sfeer aan regionale gebeurtenissen en zorgen voor saamhorigheid. DVC biedt een compleet assortiment vlaggen extra kleur te geven aan gemeentelijke evenementen en speciale gebeurtenissen in Hoeksche Waard.

Materiaal van de gemeentevlag Hoeksche Waard

De vlag Hoeksche Waard wordt gedrukt op het doeksoort Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel polyester vlaggendoek van hoge kwaliteit en met een glanzende uitstraling. Bekijk meer informatie over doeksoorten.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Vlagregels

Wil je meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom de vlag van Hoeksche Waard kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.
  • Alle gemeentevlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw vlag van Hoeksche Waard snel leveren.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een lange levensduur.

Koop jouw gemeentevlaggen van Hoeksche Waard online via de webshop van DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier