Vlag gemeente Noardeast-Fryslân

Vanaf € 28,15 € 34,06 incl.btw
Ben je op zoek naar dé vlag van de gemeente Noardeast-Fryslân? Deze nieuwe gemeentevlag vind je natuurlijk bij DVC! De vlag is er in drie verschillende formaten, zowel voor de gevel als de mast. Je bestelt hem snel en eenvoudig in onze webshop.
Samenstellen en bestellen

Vlag van Noardeast-Fryslân

De gemeente Noardeast-Fryslân is in 2019 ontstaan uit samenvoeging van de gemeenten Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland en Nieuwkruisland. En bij een nieuwe gemeente, hoort een nieuwe vlag (en wimpel). De vlag is afgeleid van het gemeentewapen. Het groen verwijst naar het hoofdzakelijk agrarische karakter van de gemeente. De indeling geeft aan dat het om een kustgemeente gaat. De ster symboliseert de eenheid van de drie gemeenten.

Noardeast-Fryslân vlag voor aan de gevel of in de mast

De gemeentevlag kan worden gebruikt bij feestelijke gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld de Lintjesregen, maar ook bij hoog bezoek of andere belangrijke evenementen in de gemeente Noardeast-Fryslân.

Materiaal van de gemeentevlag

De gemeentevlaggen van Noardeast-Fryslân worden gemaakt van de duurzame doeksoorten Spun-Poly of Longlife. Beide doeksoorten gaan gemiddeld 20% langer mee dan andere doeksoorten. Zeer geschikt voor gemeentevlaggen die dag en nacht buiten hangen in de vlaggenmast.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlag kopen bij DVC?

Niet alleen is DVC gevestigd in het prachtige Noardeast-Fryslân, ook zijn wij al meer dan 80 jaar dé specialist in vlag en doek. Bij ons ben je dan ook verzekerd van vlaggen van de beste kwaliteit en met de langste levensduur. Wij zijn gevestigd in Dokkum, waar alles wordt geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw gemeentevlag snel leveren.

Bestel jouw Noardeast-Fryslân vlag online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten, of een maatwerk offerte? We helpen je graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.