Vlag gemeente Den Bosch

Vanaf € 28,15 € 34,06 incl.btw

Op zoek naar de gemeente vlag van Den Bosch? Bij DVC vind je de gemeentevlag van Den Bosch in 3 verschillende formaten. Bestel de gemeente vlag van Den Bosch eenvoudig online via de webshop van DVC.

Vlag van Den Bosch bestellen

Ben je op zoek naar een gemeente vlag van Den Bosch? Koop de vlag van Den Bosch eenvoudig online via de webshop van de DVC. Altijd gemeentevlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag Den Bosch voor jouw woning of organisatie

Breng de gemeente Den Bosch goed in beeld in jouw straat. Gemeentevlaggen geven extra sfeer aan regionale gebeurtenissen en zorgen voor saamhorigheid. DVC biedt een compleet assortiment vlaggen om extra luister bij te zetten tijdens gemeentelijke evenementen en speciale gebeurtenissen in Den Bosch.

Materiaal van de gemeentevlag Den Bosch

De gevelvlaggen Den Bosch worden gemaakt van het polyester breisel Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De mastvlaggen Den Bosch worden gemaakt van het duurzame vlaggendoek LongLife. LongLife gaat gemiddeld 20% langer mee dan bestaande doeksoorten. Zeer geschikt voor gemeentevlaggen die dag en nacht buiten hangen in de vlaggenmast.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Vlagregels

Wil je meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom de vlag van Den Bosch kopen bij de DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.
  • Alle gemeentevlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw vlag van Den Bosch zeer snel leveren. Je kiest de levertijd van jouw vlag zelf.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop jouw gemeentevlaggen van Den Bosch online via de webshop van de DVC. Heb je vragen of advies nodig dan helpen wij jou graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier